Skocz do zawartości

Szybsze dodawanie wpisów dla wybranych

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Pracując sobie na działce wpadłem na dość fajny pomysł. Już go opisuję :)

Tym pomysłem jest dawanie kodów określonej grupie osób trudniących się dodawaniem stron do katalogów.

Wpisy z podanym kodem (ofc darmowym) będą sprawdzane w pierwszej kolejności, zaraz po nich zwykłe wpisy.

Co ja z tego mam?

Po pierwsze mam lekki odsiew na zwykłe wpisy do sprawdzenia i na wpisy, które teoretycznie będą wymagały tylko zatwierdzenia.

Niektórzy dodają seriami masę stron (np. 20), a do ich wpisów nie mogę się nawet przyczepić - i właśnie do takich kieruję to coś. :)

Co ma ten dodający z tego?

Jak już wspomniałem, to jego wpisy są sprawdzane w pierwszej kolejności. Dodatkowo jeżeli trudni się katalogowaniem stron klientów to szybciej może dostarczyć raport z katalogowania. :)

Czy z tymi kodami jest dla mnie szybciej?

Osobiście wolę bawić się z kodami, niż wertować wpisy gdzie mam połowę dobrych, 1/4 do kosza i 1/4 do poprawki. :)

Gdzie jest haczyk?

Osoba mają takie kody musi bezwzględnie przestrzegać naszego regulaminu, jeżeli go umyślnie będzie łamać to więcej już kodów nie dostanie...

Dodatkowo wymagam posiadania 100 postów na liczniku na PiO, ot takie małe wymaganie. :)

Jak dostać kody?

Napisz meila na adres katalog {małpa} gigadownload.net.pl - za małpę wiadomo co wstawić (adres nie ma spacji).

Decyduje data zgłoszenia. Proszę w meilu podać swój nick z PiO.

Pozostałe informacje..

Jeżeli chcesz po prostu dodać parę wpisów to po prostu nie pisz po kody - nie ma sensu. Szkoda przy okazji mojego czasu...

Jakieś uwagi co do mojego tematu? :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności