Skocz do zawartości

Pozycja mapki

outofmatrix

Rekomendowane odpowiedzi

a ja podepne się pod temat i zapytam od czego to zależy że raz wpisze fraze w google i wyskakuje ładnie lista top 10... a na inne frazy

np wypożyczalnia sprzętu budowlanego wyskakuje mi top 3 potem jest top 3 ale pod fraze wypożyczalnia sprzętu bodowlanego warszawa a dopiero dalej pozycje 4-10 na fraze wypożyczalnia sprzętu budowlanego

czy to ma jakiś sens, chyba tylko taki, by się promować pod fraze wypożyczalnia sprzętu bodowlanego warszawa bo łatwiej a i tak na pierwszej stronie się pokaże:)

Zarządzanie Projektami innowacyjne rozwiązania dla przedsiębiorstw

Solidna firma z mocno odjazdowymi samochodami Wypożyczalnia aut Warszawa

Fakt źle się wyraziłem. Nie przypuszczam by ktoś znał sposób.

w tym akurat sie mylisz

^_^

Nawet google nie potrafi stwierdzic od czego zalezy pozycja na mapce (tak wynika z wypowiedzi pracowników) ale skoro inni wiedza to gratulowac:)

Kupie wiedze za 50 zł:)

warto czasem trochę poszukać i sposób się znajdzie i nawet nie trzeba płacić takiej grubej kasy ;)

https://www.marketinglab.pl/pozycjonowanie-...che-informacji/

Ciekawi mnie skąd wzięłaś informacje, że nawet google nie wie jak pozycjonować w GM?

Blog Adwords - wiadomo o czym ;)

Szkolenia Adwords - dla początkujących i zaawansowanych

Bo na 1,2,3 miejscach w takich mapkach czesto znajduja sie strony, które albo maja mało wspólnego z tematem, albo sa stronami bardzo świeżymi.

Stad moj wniosek, ze w samy G. nie wiedza do konca co i jak.

Ale z artykułem się zapoznałem i będę się nim posiłkował.

Bo na 1,2,3 miejscach w takich mapkach czesto znajduja sie strony, które albo maja mało wspólnego z tematem, albo sa stronami bardzo świeżymi.

Stad moj wniosek, ze w samy G. nie wiedza do konca co i jak.

Ale z artykułem się zapoznałem i będę się nim posiłkował.

Wiek strony akurat nie ma az takiego znaczenia,latwo to nadrobic innymi elementami , oczywiscie w sredniej wielkosci miastach, bo jak wiadomo duze miasta=duza konkurencja( czytaj- wiele biznesow w tej samej branzy)

seo tools reverse IP, duplicate class C IP range, IP to domain, IP to country,whois IP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności