Skocz do zawartości

Pytanko o spolszczenie słowa w galerii Lightbox

Anmato

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich,

mam problem dotyczący galerii- Slimbox (Lightbox) na stronie www.asmed-elmed.pl, po wpisaniu polskich słów "Zdjęcie (...) z (...)"w pliku slimbox.js w linijce counterText:

i po wgraniu pliku na serwer i wyczyszczeniu nawet ciasteczek, napis polski nie wyświetla się i dalej widać "Imgae 1 of 3" zamiast "Zdjęcie 1 z 3".

O co chodzi?

Używam do edycji plików .js programu Notepad ++

Bardzo proszę o pomoc!

ja mam raz na jakiś czas na swoim serwie że też mimo że wgram plik zmienie jego zawartość lub go nawet usune nadal ludzie i w tym ja moge go oglądać nie wiem o co z tym chodzi ,ale po góra 5 godzinach wszystko jest ok ,ewentualnie spróbuj inną nazwe dla pliku czasem mi działa

https://dobree.pl - śmieszne cytaty :)

W pliku na serwerze jest cały czas

Image {x} of {y}

, więc jest stara wersja pliku, jeśli mimo że wgrywasz nową wersję, a cały czas jest stara, to wgraj ten nowy pod nową nazwę (np. slimbox-new.js) i zmień:

<script type="text/javascript" src="js/slimbox.js"></script>

na

<script type="text/javascript" src="js/slimbox-new.js"></script>

i po kłopocie :-)

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności