Skocz do zawartości

Transport ile punktów z linkuj na GOOGLE?

WebmasteruS

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam oto jedno pytanie, pozycjonuję transport wbiłem na top20 teras spadło do top30 na google.pl chodzi mi o to że chcę sprawdzić jak mi to będzie działać, mam kilka tysięcy punktów w linkuj ? Na MSN 13 stron zindeksowanych, chodzmi mi o to ile trzeba dać punktów żeby znaleśc sie w top10 na hasło transport, nie korzystałem nigdy z linkuj narazie dałem od tygodnia link ale nie ma żadnej odpowiedzi na tą stronę ? Tylko poskutkowało trochę na odchudzanie co mam na tej stronie linkuj zainstalowany ale jak wczytałem inne linki narazie dałem na transport 8000 tysiecy punktów, nie łapie linku. Nie chcę dostać filtra jak tam za dużo. Dodałem już wszędzie gdzie sie dało. Teras sie zastanawiam kiedy zacznie coś sie dziać z linkuj i ile mam dac punktów ?

Poczuj sie swobodnie w swoim domu wybierz rolety warszawa dla wiekszego komfortu.

ile trzeba dać punktów żeby znaleśc sie w top10 na hasło transport

Możesz dać nawet 10 tys. Ale ?.... Nie przeginaj....

narazie dałem na transport 8000 tysiecy punktów

Starczy........i czekaj......

----------

Reszta trochę zakręcona.

Największą głupotą jest uczenie się tego, co potem trzeba zapomnieć [...]
- Miarą mówcy nie jest ten kto mówi, lecz ten co słucha [...] / Platon (ok. 437 - 347 p.n.e.)

Drogi wszechświecie, przestań no lecieć w kulki!

Z ciekawości spytam: jaki jest rozkład mocy linków na ilość punktów w linkuj? Jak mam ~5k to w zasadzie nie widzę efektów. Dopier przy około 10k coś tam widać. W linkorze starczy ~2k w zupełności.

Ktoś mi powie, bo nie miałem czasu na dokładne sprawdzanie.

Polecam linki stałe w Seomatik.pl oraz dopalacz stron Gotlink.pl.

obrazek.jpg

translator potrzebny. ktoś skłonny przełumaczyć?

Żeby przetłumaczyć tekst, warto byłoby wiedzieć w jakim to jest języku napisane :roll:

Jak mam ~5k to w zasadzie nie widzę efektów.

Ja nie używam, ale wydaje mi się, że po prostu linki są takie syfiaste, że nic nie dają - np. kopie DMOZ-a częściowo zaindeksowane, itd.

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

Żeby przetłumaczyć tekst, warto byłoby wiedzieć w jakim to jest języku napisane

chyba nju ejdż polisz znaczy się ziomalowa polska mlodzież ;)

Ja nie używam, ale wydaje mi się, że po prostu linki są takie syfiaste, że nic nie dają - np. kopie DMOZ-a częściowo zaindeksowane, itd.

https://linkuj.pl/index.php?do=news

chyba tutaj akurat dmozy wyrzucają.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności