Skocz do zawartości

Ćwiczenia mięśni brzucha

xxxlhxxx

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

zjedz dwa razy dziennie torebkę ugotowanego białego ryżu zalanego śmietaną 18%

do drugiej porcji możesz dodać ugotowane jajko

ja jadłem dwa razy o 12 i 19 (przed treningiem)

pilnuj aby przez cały dzień być sytym, normalny obiad, śniadanie i kolacja

jeśli poczujesz że nie jesteś nasycony (nie mylić z głodny) to zjedz chociaż kanapkę

ja na tym przytyłem w dwa tygodnie 5kg pakując ostro po 2/3h codziennie na siłowni

jak zacząłem pakować z tą dietą ważyłem 64kg / 185 cm wzrostu, teraz mam 110 kg / wzrost bez zmian :jezyk1:

jak byś się na tą "dietę" zdecydował to nie miej potem pretensji do mnie że się spasiesz i uważaj!!

ta dieta prowadzi do obżarstwa, złych nawyków żywieniowych, po dwóch miesiącach

nie mieścisz się w swoje spodnie... :lol:

Sprzedam IPHONE 13PRO MAX stan używany sprzedam iphone

praca za granicą, ogłoszenia sprawdzonych pracodawców: praca za granicą
dieta ketogeniczna, przepisy ketogeniczne? Jak wywołać stan ketozy dieta ketogeniczna

A więc... ktoś ma pomysł, aby przytyć? :jezyk1:

Ja już przybrałem na masie 10 kilo, w ciągu 3 miesięcy. Na szczęście takiej dobrej masy(mięsniowej), bo byłem chudy jak szpak, a teraz jest już fajnie B)

Ja tylko stosowałem sie do treningu na masę stosowanego w domu, co możesz znaleść na necie.

Co do jedzenia postawiłem na dietę która mi pasowała. Pije litr mleka dziennie, jem 3 jajka, rybę z puszki, oraz torebkę ryżu z jogurtem.

Efekty naprawdę świetne, jednak trzeba do tego wrócić, bo już miesiąc przestałem ćwiczyć i zamieniłem to na picie :lol: Mimo wszystko polecam, bo byłem w dokładnie identycznej sytuacji do Ciebie.

Mleko mi szkodzi :/

Polecam https://www.menshealth.pl/ :jezyk1: (swoją drogą może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego na okładce pisma dla facetów jest zawsze goły facet?!? Czuje się jakbym czytał pismo dla gejów :lol: Nic mnie tak nie wk* jak okładki w MH).

Kukis - chcesz przytyć? Coś ci polecę : Weight Gainer 4000 !!

a torebka ryżu to zapychacz bardziej niż porządne jedzenie. Ile to może mieć kcal, jeśli w 75% to sama woda.

popieram spooky'iego ten gainer wymiata, oczywiscie trzeba troche pocwiczyc bo inacze tlusty bedziesz ;)

Wykończeniówka Wrocław - jeśli szukasz firmy do remontu lub wykończenia mieszkania

FM Group sklep internetowy - sklep internetowy z produktami FM Group

Hokej Wrocław - amatorska drużyna hokejowa WTH Wrocław

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności