Skocz do zawartości

bezkompromisowy.com

Pavel

Rekomendowane odpowiedzi

Przedstawiam katalog bezkompromisowy.com, oparty jest na pierwszej wersji skryptu Otwarty Mini, jednak dość mocno zmodyfikowanej prze zemnie.

Modyfikacje:

Wygląd - unikalny design, ponadto cała struktura dokumentu html zmieniona na nową, przerobiony na UTF-8

Mapa strony, ostatnie wpisy, tagi, wyszukiwarka wpisów, kategorii i podkategorii

Opis strony składa się z 2 części - pierwsza wyświetlana wszędzie, druga tylko na podstronie szczegółów wpisu. Limit minimalnej ilości znaków

Dodawanie strony w AJAXie.

Przyjazne URLe z nazwą/tytułem

Powiadamianie na maila o odrzuceniu lub zaakceptowaniu strony

Licznik odwiedzin robotów na każdej stronie

Zablokowane przed dodawarkami

+Inne małe modyfikacje o których zapomniałem

Domena świeża, katalogu jeszcze nie ma w indeksie, ale zważywszy na sporą ilość pracy którą mnie kosztował będę się nim opiekował. Proszę o wartościowe wpisy, nie pogardzę też back-linkiem ;-)

Dodawanie podkategorii wyłączone, jeśli ktoś chciałby zasugerować jakąś podkategorię, znalazł błąd, lub ma sugestię to proszę pisać w temacie.

Pozdrawiam!

O żesz...rewelacja - już dodany do mojej listy vipów. :)

Fajnie popatrzeć na takie "cudeńka" na poczciwym miniaczu - szkoda że ich tak mało :(

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Bardzo fajny, choć troszkę ponury... Niemniej jednak gratuluję.

PS. Przy polu dodawania strony wkradła się literówka: "Akceptowane jest tylko dodwanie stron głównych serwisów."

Edit: Czy po zgłoszeniu wpisu wyświetla się jakaś informacja czy tylko u mnie był jej brak?

Ładny, widać że włożyłeś dużo pracy w niego.

Wpisy dodane, a jeden podlinkowany.

Dlaczego wchodząc do kategorii:

https://www.bezkompromisowy.com/c/2/hobby-rozrywka/

to w ostatnio dodanych w tej kategorii widzę wpisy z kategorii "Internet" ?

Pozdrawiam

Niedrogie wpisy w płatnych, zadbanych, długowiecznych katalogach (hurtem taniej - pisać na PW):

Firefox 3.5 i najpierw mi się w polu skróconego opisu zaświeciła ramka na czerwono, dodałem trochę więcej treści i próbowałem dodać ponownie. Nie pojawiło się już żadne ostrzeżenie tylko czysty formularz, bez żadnej informacji o dodaniu bądź jego braku. I moja unikalna twórczość poszła się chrzanić... a tak się starałem :]

Wydaje mi się, że masz błąd przy dodawaniu strony. Według regulaminu można wpisać w słowa kluczowe 500 znaków. Po akceptacji wpisu, niestety zostało ok. 250 znaków (resztę tekstu ucięło). :)

Dziękuję za dodanie strony. Katalog jest fajny! Dbaj o niego ! :(

Polskadirect.pl - Dobry katalog firm - Firmy od A do Z

REKLAMA od A do ZFIRMY REKLAMOWE – USŁUGI REKLAMOWE – AGENCJE REKLAMOWE – KATALOGI STRON I FIRMZAPRASZAMY DO REKLAMY

REKLAMA DŹWIGNIĄ HANDLU !

Katalog bardzo ładny :)

p.s To przewijanie stron(w topie) to jakiś gotowy skrypt? Szukałem niedawno czegoś w tym stylu, ale nie mogłem nic znaleźć.

Pozdrawiam,

Wykonam:

- kodowanie z .psd do HTML/CSS/JS,

- wdrażanie szablonów pod WordPress, SEOKatalog oraz inne skrypty.

Dzięki

@Filip: nie, to autorski skrypcik, ale wydaje mi się że jest coś gotowego dla jQuery.

Nie duplikujcie wpisów skróconych i rozszerzonych, takie wpisy są odrzucane, dziś rano musiałem odrzucić ok 30 stron :jezyk1: kilka takich które dało się poprawić poprawiłem, reszta niestety poleciała :-(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności