Skocz do zawartości

Skrypt pod serwis z opiniami/recenzjami

albireo

Rekomendowane odpowiedzi

Wymyśliłam sobie, że chciałabym założyć serwis zawierający opinie o usługach firm określonej branży (+ pełniący rolę katalogu branżowego). Coś w stylu Gastronautów tylko nie o restauracjach.

Czy możecie polecić mi jakiś skrypt (może być płatny), który by się do tego nadawał?

masz 2 wyjścia:

- albo szukasz gotowca ale w większości przypadków znajdziesz półprodukt gdzie ogrom czasu zajmie Ci dostosowywanie go do swoich potrzeb a i tak w 100% tego nie dokonasz

- zlecasz zrobienie specjaliście: wydajesz kasę ale masz idealnie w 100% wg. własnego "widzimisie"

Specjalista skasuje cie kilka kawalkow za to wlasnie widzimisie.

Jest kilka skryptow cos z katalogiem stron + opinie. Wklep w googiel "review script" ewentualnie dodaj slowo "nulled" i "rapidshare" :jezyk1:

Ogolnie jest ciezko o taki naprawde dobry i rozbudowany skrypt bo to juz kupe kasy kosztuje.

Jesli ktos widzial albo mial by po dobrej cenie cos jak servicemagic.com albo yelp.com prosze sie zglosic do mnie!!!

Nie chcę zlecać profesjonaliście - już wolałabym napisać sama, chociaż mistrzem programowania nie jestem (zaletą byłoby to, że mogłabym potraktować to jako jakiś projekt zaliczeniowy, pod warunkiem dodania analizy biznesowej). Miałam nadzieję, że jest jakiś półprodukt, który dosyć łatwo się przerabia - zanim coś napiszę coś sensownego (szczególnie, że wolne mam tylko weekendy, a pisać mogę tylko wtedy, gdy nie mam kaca) miną miesiące, a ja jak zapalę się do jakiegoś projektu chcę mieć go natychmiast.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności