Skocz do zawartości

Linker - linki bezpośrednie

kruzyk

Rekomendowane odpowiedzi

jak w katalogu linker zrobic linki bezposrednie ?

szukalem po plikach ale nie znam sie na php wiec nie znalazlem... w cncat sam zrobilem...

no i dodatkowo przyjazne url'e m,nie interesuja (bez ingerencji w .httacces - wiem ze to mozliwe... w mambo trzeba bylo zmienic jedna linijke pliku php i dzialaja przyjazne urle)...

help...

Pokażę wam tylko systemy wymiany linków.

kruzyk.1.gif

w pliku link.html

zamiast:

<a href='<%DOMAIN%>/jump.php?sid=<%LINK_NO%>&url=<%LINK_EURL%>' target="_blank"><font size='2' color=blue><b><%LINK_TITLE%></b></font></a>

wpisz:

<a href='<%LINK_URL%>' target="_blank"><font size='2' color="#003300"><b><%LINK_TITLE%></b></font></a>

Dziala ale nie zlicza ilosci klikniec. Inaczej nie wiem jak to zrobic.

dziala ;)

ale mam nastepne pytanie - czy ktos zna skrypt ktory automatycznie bedzie tworzyl mape katalogu ? cos jak w Marim - https://www.katalog.marim.webd.pl/

chcialbym to wstawic do tego katalogu Linker... (i do CNCat jak sie da...)

aha i czy w Linker da sie zrobic przyjazne urle bez .httacces (sama ingernecja w plikach) ? (cos zamiast https://www.npnet.org/~kruzyk/Pozycjonowani...index.php?cat=1 )

/edit:

w sumie to w Linker jest cos takiego jak Tree :) wiec zostaja mi tylko przyjazne urle...

Pokażę wam tylko systemy wymiany linków.

kruzyk.1.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności