Skocz do zawartości

Problem z logowaniem

Tomahawk

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Od paru dni nie mogę się zalogować do panelu adsense.

Na stronie z logowaniem po prawej stronie powinien się załadować formularz do logowania. Tymczasem czekam i czekam a on się nie ładuje. W operze pokazuje mi w miejscu tego formularza ramkę i tam jest informacja że nie można odnaleźć....blablabla

Czy wam wszystko działa?

Pozwoliłem sobir zrobić takie screena.

Mój problem pod operą (pod firefoxem w ogóle niema tej ramki z błędem) objawia się w ten sposób:

screenshotblk.png

JS mam włączone, wtyczek nie instalowałem. Sprawdzałem na 2 kompach podłączonych do tej samej sieci...

Więc wychodzi na to że coś provider poblokował. Tylko co i jak mam mu to wytłumaczyć?

Pozwoliłem sobir zrobić takie screena.

Mój problem pod operą (pod firefoxem w ogóle niema tej ramki z błędem) objawia się w ten sposób:

screenshotblk.png

JS mam włączone, wtyczek nie instalowałem. Sprawdzałem na 2 kompach podłączonych do tej samej sieci...

Więc wychodzi na to że coś provider poblokował. Tylko co i jak mam mu to wytłumaczyć?

Kolego mam od 2tygodni to samo pod FF i Operą. Ratuje mnie nieco IE - mogę się zalogować, ale po tym panelu nie da się do końca chodzić. Tzn nie działa mi ostatni krok generowania reklam lub szczegółowe raporty.

Spróbuj wejść przez IE. Jednak musisz wyczyścić cookies google'a przed każdą próbą wejścia, bo automatyczne logowanie nie działa również w IE.

PS: Nawet Chrome nie daje rady :P

Samo się naprawiło...

Jest już dobrze. A zapomniałem powiedzieć że bezpośrednio przed tym jak mi się to stało to jak chciałem wejść na google.pl to dostałem info że zachowywuje się jak bot i musiałem tokena wpisać:)

Pewnie zbieg okoliczności...

Kolego u mnie również już wszystko działa. Ma to pewnie związek z działaniami techników, o których informacja widniała po zalogowaniu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności