Skocz do zawartości

SEO bohater

SEO-Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
u mnie nie pokazują się kategorie na stronie głównej ;/

Przetestowałem na https://www.demo.seokatalogi.pl/ i ładnie się otwiera na wersji 1.3g.

Ale mam pytanie, jakbyś wpisał te problematyczne adresy i sprawdził w tej wersji testowej opartej na mozilli? Jak tam będzie, bo właśnie w związku z tymi hecami z IE mam zamiar zaimplementować mozillę w SB?

pozdr

Grzegorz

jezeli chodzi o mnie to w gecko nie dziala mi podswietlanie fraz, jednak przelikalem troche katalogow i z zadnym problemow nie zauwazylem w wyswietlaniu

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

obrazek1p.th.jpg

Czy to problem w programie czy u mnie?

Witam!

Ale która to wersja programu? Bo przy ostatnim update było małe zamieszanie i poprawiłem to w wersji 1.3g.

Zresztą dajcie mi jeszcze kilka dni, bo już prawie kończę testy z wersją opartą na mozilli i tam te błędy związane z kontrolką IE już nie powinny się pojawiać.

Tzn. zrobię gdzieś na widoku szybki przełącznik IE/Mozilla.

pozdrawiam

Grzegorz

Witam!

Do ściągnięcia jest oczyszczona ze śmieci baza oraz nowa wersja 2.0a beta programu.

Nowością w tej wersji jest zaimplementowany silnik gecko.

Ponieważ jest to pierwsza wersja beta, a także dlatego, że zawsze warto mieć wybór, w programie jest przełącznik pomiędzy silnikami Gecko a IE

gecko-ie.jpg

W wersji gecko lepiej działa podświetlanie fraz, w trakcie ładowania eliminowane są skrypty, obiekty, adwordsy, itp, przez co ładowanie powinno być szybsze (przy zaznaczonej opcji blokowania wyskakujących okienek).

Info jak zwykle w okienku startowym programu.

pozdrawiam

Grzegorz

w trakcie ładowania eliminowane są skrypty, obiekty [...]

Hmm ale wtedy 90% katalogów przestanie działać... na ten przykład włączyłem sobie pierwszego lepszego SEOKata i w formularzu dodawania strony wybór podkategorii, grupy wpisów, bbcode, linki anchor-text są w js/ajaxie i nic nie działa.. można gdzieś te skrypty włączyć z pominięciem adsensa ?

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności