Skocz do zawartości

SEO bohater

SEO-Admin

Rekomendowane odpowiedzi

OK chyba zlokalizowałem błąd - jak wyłączę "podświetlanie" to wszystko działa (chociaż też strona tak jakby ładuje się 2-krotnie). Jednak z włączonym podświetlaniem zwis.

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

No jak u siebie dodałem kilka krótkich fraz do podświetlania: "nie, jest, ko, in, dod, je, ma, za" (tak, aby ich było dużo w tekście) to też kilka sekund to trwało. Teoretycznie może musiałbym popracować w przyszłości nad optymalizacją podświetlania, ale nie wiem czy skórka warta wyprawki, bo aż tyle fraz w projekcie się nie wrzuca. Ile miałeś fraz?

5

Ale to chyba coś jest nie tak bo w IE to podświetlanie jest natychmiastowo a na gecko muli (wpierw wczytuje stronę bez podświetleń, później 15s zwis (pewnie w tym czasie parsuje kod strony), po czym jeszcze raz ładuje stronę już z podświetleniami, wklejonymi danymi w formularze.

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Ratujcie! Zmieniłem lokalizację katalogu SEOBohatera i przestał działać. Sypie błędem Windows.

No i nie pamiętam gdzie go miałem wcześniej żeby powrócić z lokalizacją. Da radę coś zmienić w konfiguracji jakiegoś pliku, żeby naprawić?

TANIE PUNKTY SWL - Automatyczna transakcja - punkty w 5 minut na Twoim koncie (seomatik, gotlink, statlink)

HURTOWE ILOŚCI: Linki z PageRank (ponad 1000 domen PR1-5)

Sławomir Siudek+

No właśnie cały katalog przeniosłem i się zdziwiłem, że przestał działać.

Znalazłem wersje 1.3 na mailu. Zrobiłem downgrade i zaczęło działać, więc już jakoś sobie poradzę. Sorry za zamieszanie.

PS. Dobra już wiem co zrobiłem przy przenosinach. Usunąłem z katalogu SEO Bohater, drugi katalog SEO Bohater bo myślałem, że przez przypadek skopiowałem. Właśnie to powtórzyłem :D

PSS. 2010-01-07 wersja: 2.3 d ściągnij w info programu

TANIE PUNKTY SWL - Automatyczna transakcja - punkty w 5 minut na Twoim koncie (seomatik, gotlink, statlink)

HURTOWE ILOŚCI: Linki z PageRank (ponad 1000 domen PR1-5)

Sławomir Siudek+

Po prostu teraz PR sprawdza się wcześniej masowo dla wszystkich adresów drugim programem prtesterem. W ten sposób nie musimy sprawdzać danego adresu za każdym razem i mamy aktualny PR widoczny w tabelce zanim klikniemy w adres.

Uprzedzę od razu wnioski o ulepszenie tego programu - mam to w planach. ;-)

pozdr

Grzegorz

Mnie też bardziej pasował stary system ze sprawdzaniem "na żywo" z wrzuceniem klasy do sprawdzania na własnym servie - mam wiele serwerów/IPków więc bany mi nie straszne :)

Witam!

A jak jest u innych z tym cofaniem i do przodu?

Poza tym jest nowa wersja 2.0 e, a w niej:

- usunięcie spacji wokół linii pionowej przy generowaniu łańcuchów synonimów.

- okienko szukania błędu niewklejania danych do logowania wp występującego u niektórych userów.

- poprawka funkcji dodawania pojedynczego adresu i aktualizacji adresu w tabeli katalogów.

- nowa funkcja otwierania katalogów za pośrednictwem zewnętrznej strony z listami katalogów.

Więcej opisu zamieściłem na nowej stronie seo bohater

pozdrawiam

Grzegorz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności