Skocz do zawartości

SEO bohater

SEO-Admin

Rekomendowane odpowiedzi

A czy seobohater podświetla słowa które mnie interesują (np. nazwę kategorii, "dodaj" itp) na wczytanej stronie. SK ma taką opcję, a w seobohaterze nie mogę jej znaleźć (wersja demo).

Kobol is the name of a planet in the fictional universe - the birthplace and original home of humanity

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Pod głównym menu są opcje do zaznaczania ptaszkami.

Zawsze można też poszukać na stronach pomocy i znaleźć:

https://www.seo.cyfropolis.pl/seowiki/index...znaczania_opcji

Podświetla frazy zdefiniowane w ustawieniach danego projektu:

https://www.seo.cyfropolis.pl/seowiki/index...Bwietlenia_fraz

Nie jest to przytyk, tylko informacja, że tam są chyba wszelkie dane związane z programem. I uaktualniam tam wszelkie dane na bieżąco, więc są aktualne.

Prawdę mówiąc jestem z tego cms-a mediawiki bardzo zadowolony.

pozdrawiam

Grzegorz

Program zostawia daleko w tyle swojego poprzednika.

Zakładki spisują sie rewelacyjnie, sortowanie to 2 s, program można przystosować

do kazdego typu katalogu.

Po wyeliminownaiu kilku małcyh błędów (nad którymi autor juz pracuje)

bedzie to chyba najlepszy program na rynku :)

potwierdzam, szczerze mówiąc zaczynam się coraz bardziej zastanawiać co kieruje autorem, skoro taki programik puszcza w śmiesznej cenie ;)

Sam też się nad tym zastanawiam, czy to jest forma masochizmu, czy jakiś odruch solidarności z uciemiężonym ludem pozycjonerskim, a może forma lunatyzmu... ;)

W każdym bądź razie prace nad następną wersją są opisywane tutaj:

https://www.seo.cyfropolis.pl/seowiki/index...Historia-wersji

pozdrawiam

Grzegorz

potwierdzam, szczerze mówiąc zaczynam się coraz bardziej zastanawiać co kieruje autorem, skoro taki programik puszcza w śmiesznej cenie ;)

Heh ja kupiłem po pierwszej cenie dwukrotnie wyższej niż jest ta teraz więc mam czyste sumienie :P

W każdym bądź razie prace nad następną wersją są opisywane tutaj:

https://www.seo.cyfropolis.pl/seowiki/index...Historia-wersji

Zmieniłbym:

Automatyczne ładowanie następnego katalogu na zakładkę po zatwierdzeniu jako dodane lub oczekujące. z jednoczesnym automatycznym przejściem użytkownika do następnej zakładki (czyli do następnego katalogu)

czyli ja to widzę tak:

1. ładuję katalog z listy - pojawia mi się w pierwszej aktywnej zakładce, do 4 pozostałych ładują się następne 4 katalogi z listy

2. dodałem wpis - klikam dodane/czeka - system przenosi mnie do następnej zakładki gdzie katalog został już wcześniej załadowany (punkt 1)

3. w zakładce w której przed chwilą byłem ładuje się kolejny katalog z listy czyli 6 licząc od punktu nr. 1

mam nadzieję że dobrze wytłumaczyłem ;)

Blokada wyskakujących reklam, okien PopUp. - jeśli jest taka możliwość to niech SEOBohater który już i tak pracuje na zew. IE inicjuje również ustawienia InPrivate (domyślny adblock IE8):

inprivate.th.gif

W SEOMachinie działało to wyśmienicie - praktycznie o 90% zwisów programu mniej gdy przeglądarka blokowała wszystkie reklamy; niestety SEOBohater jakoś nie integruje się z tym dodatkiem... (a może ja coś źle robię ?) :(

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Blokada wyskakujących reklam, okien PopUp. - jeśli jest taka możliwość to niech SEOBohater który już i tak pracuje na zew. IE inicjuje również ustawienia InPrivate (domyślny adblock IE8):

W SEOMachinie działało to wyśmienicie - praktycznie o 90% zwisów programu mniej gdy przeglądarka blokowała wszystkie reklamy; niestety SEOBohater jakoś nie integruje się z tym dodatkiem... (a może ja coś źle robię ?) ;)

W SB 1.1 też już zrobiłem blokadę wyskakujących okien. Wysłałem Ci nową wersję do przetestowania. ;-)

No dobrze!

My tu sobie gadamy, a nowa wersja się zrobiła...

Wersję demo 1.1d można ściągnąć pod tym samym adresem czyli: program do pozycjonowania Seo Bohater

W nowej wersji zrobiłem:

*Opcję podglądu tytułu i opisu przed wklejaniem.

*Usuwanie synonimów z bazy własnych synonimów (pod prawym przyciskiem w okienku podpowiedzi).

*Opcję usuwania kiepskich adresów (z czarnej listy, beznadziejnych i site=0) z bieżącej tabeli.

*Usunięcie małej niekonsekwencji. W wersji 1.0 przy wpisywaniu fraz do podświetlania zastosowano znak linii pionowej zamiast przecinka do rozdzielania fraz. Teraz można stosować zarówno linię pionową jak i przecinki. Program bierze pod uwagę przecinki dopiero wtedy gdy w polu fraz nie znajdzie żadnej linii pionowej "|".

*Ładowanie w tle nowego katalogu do zakładki po zatwierdzeniu bieżącego, jako dodany lub oczekujący i przeniesienie się na następną zakładkę.

*Bazę i panel statystyk - pierwsza prosta wersja.

*Eksport dodanych i oczekujących z bazy statystyki danego projektu.

*Blokadę wyskakujących reklam, okien PopUp.

*Możliwość edycji całej bazy katalogów.

*Poprawiono błąd wprowadzania oceny (wpisywało wartość z listy +1).

*Informację o wykorzystaniu wszystkich tekstów z bazy artykułów wynikowych. Zmieniono z wyskakującego okienka na pojawiającą się na dolnym pasku statusu informację.

*Rozbudowano filtrowanie o opcję "Tylko WP szybka publikacja", "Ukryj dodane", "Ukryj oczekujące".

*Poprawiono działanie paska postępu przy kolorowaniu synonimów.

*Poprawiono błędny odczyt opcji mieszania linii opisu.

*Dodano pole adresu otwartej strony katalogu.

pozdrawiam

Grzegorz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności