Skocz do zawartości

SEO bohater

SEO-Admin

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Zakupiłem pewien czas temu SEO bohatera. Nie korzystałem z niego jakiś czas. Zainstalowałem dzisiaj wersję którą otrzymałem przy zakupie 1.3e. Wszystko działa. Z info w programie z dnia 2010-02-20 wersja: 2.1 b pobrałem sam plik exe z wersją 2.1b. Podmieniam plik i dostaję następujący komunikat przy próbie uruchomienia:

beztytuutu.jpg

Przyznaję się bez bicia nie miałem czasu na przeglądnięcia poprzednich stron tematu w celu znalezienia odpowiedzi.

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Witam!

Zrobiłeś zbyt duży skok. ;-)

To typowy błąd, gdy robi się update samego exeka wersji z silnikiem gecko, a nie instalowało się pierwszej wersji z tym silnikiem (wersja 2.0a), która to wersja instalowała różne nowe pliki i rejestrowała klasę kontrolki gecko.

Przyślij mi swoje namiary, to odeślę ci nową instalkę.

pozdrawiam

Grzegorz

Cześć!

Mam wielce irytujący problem z seobohaterem (wersja 2.1d na Vista).

Są sobie katalogi na SEO katalogu. I teraz tak:

dodasz.net działa spoko na IE i Gecko, wstawia tekst automatycznie

www.coollink.pl czasem łapie i wstawia tekst, czasem nie; można wstawi poprzez przycisk "nowe dane" - działa, enter odświeża ilośc liter.

rudy-kot.pl

kończy się takim oto urlem na pasku bohatera:

https://googleads.g.doubleclick.net/pagead/ads?client=ca-pub-1072557281077717&output=html&h=90&slotname=3934535992&w=200&lmt=1269287398&
flash=9.0.124.0&url=http%3A%2F%2Frudy-kot.pl%2Fedukacja%2Febooki%2Cp%2C291%2F&dt=1269287398282&prev_slotnames=6535513393%2C3934535992&
correlator=1269287398081&frm=0&ga_vid=151697540.1269040721&ga_sid=1269286408&ga_hid=360441058&ga_fc=1&ga_wpids=UA-4092460-14&u_tz=60&u_his=67&
u_java=1&u_h=900&u_w=1440&u_ah=870&u_aw=1440&u_cd=32&u_nplug=0&u_nmime=0&biw=1099&bih=701&ref=http%3A%2F%2Frudy-kot.pl%2F&fu=0&ifi=3&
dtd=66&xpc=dAVxzaTqTl&p=http%3A//rudy-kot.pl

(uwaga wstawiłem entery w url bo rozjeżdzał stronę na PIO)

... i nie łapie nigdy, przycisk "nowe dane" wstawia natomiast nie odświeża się ilośc liter.

Te katalogi tylko przykladowo, niestety większośc kończy się u mnie jak rudy-kot.pl

Nie musze mówic, że jest to BARDZO niewygodne i irytujące.

Spotkaliście się z czymś takim??

Pozdrawiam,

BV

Scrapebox & SEO tools Windows VPS łącze 1Gigabit!

Biotechnologia medyczna ..... Seoprzyjazny Silnie Moderowany Katalog Stron PR2

"Ludzie mocno przeceniają swój wpływ na innych i zdecydowanie niedoceniają swojego wpływu na siebie samych" by SZ 2009

Tak często - to jest właśnie problem z reklamami adsense. Co prawda można je zablokować na silniku gecko ale u mnie wtedy strasznie program muli... :D

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

można je zablokować na silniku gecko ale u mnie wtedy strasznie program muli... :D

Jak to można zrobic ? W Seobohaterze zaznaczone jest blokowanie (3 rzeczy) w opcjach geko i nie pomaga, a wrecz nie da sie zglosic nawet tytułu strony.

Pozdrawiam,

BV

Scrapebox & SEO tools Windows VPS łącze 1Gigabit!

Biotechnologia medyczna ..... Seoprzyjazny Silnie Moderowany Katalog Stron PR2

"Ludzie mocno przeceniają swój wpływ na innych i zdecydowanie niedoceniają swojego wpływu na siebie samych" by SZ 2009

rozwiazanie z adsense jest dosc trywialne ale za to bardzo nieetyczne

wskazanie na localhosta z googlesyndication + wyczyszczenie cache

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

Witam!

Co do tych denerwujących reklam google na razie nie udało mi się niczego zdziałać. Najprościej jest chyba użyć silnika IE bez blokowania wyskakujących okien.

Co do innych spraw to w nowej wersji 2.1 e zrobiłem:

• Funkcja oznaczania katalogów ikonkami użytkownika rozbudowana została o opcję oznaczania w zakresie globalnym.
  • Powiększono zakres maksymalnej długości pól tekstowych tytułów i opisów.
  • Dodatkowa opcja pod przyciskiem menu służąca do masowego oznaczania adresów w danym projekcie jako dodanych (dla potrzeb jednego z userów przy przenoszeniu projektów z innego programu).
  • Poprawka wklejania do formularzy. Można próbować wklejać ponownie bez czekania na całkowite załadowanie strony, ponieważ niektóre strony nie ściągały się nigdy całkowicie i funkcja ponownego wklejania nie działała.
  • Funkcja skrótów klawiszowych. Na razie są to dwa skróty: 1. do wywołania minipanelu pomocniczego, 2. do wymuszenia ponownego wklejenia do formularzy.
  • Usunięcie błędu zawieszania się programu przy usuwaniu rekordów z bazy zbiorczej adresów jeśli była zafiltrowana.

Bardziej szczegółowy opis zmian zamieściłem jak zwykle na forum seo bohatera.

pozdrawiam

Grzegorz

[*] Funkcja oznaczania katalogów ikonkami użytkownika rozbudowana została o opcję oznaczania w zakresie globalnym.

Właśnie ucieszyłem się że zostało to wprowadzone. Dodałem sobie jedna ikonke, poajwiła mi sie na pasku obok ocen jednak jak na nia klikne

nic się nie dzieje...Czy coś jeszcze trzeba zrobić ?

Jeszcze jedna sprawa jest jakiś sposób jak potem posortować sobie te katalogi wg ikonek ?

Oznacze sobie katalogi tursytyczne, budowlanie, moto itd...potem dwa kliki i żeby pokazał tylke te co chcę - da radę ?

Czołem!

A pojawiła ci się opcja do zaznaczania globalnego?

Zobacz, czy w katalogu !sys utworzyły się nowe pliki zaczynające się na słowo "etykiety"?

A co do sortowania, to widzę, że apetyt rośnie w miarę jedzenia. ;-)

No cóż, zobaczę co da się zrobić.

pozdrawiam

Grzegorz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności