Skocz do zawartości

SEO bohater

SEO-Admin

Rekomendowane odpowiedzi

Czołem!

A pojawiła ci się opcja do zaznaczania globalnego?

Zobacz, czy w katalogu !sys utworzyły się nowe pliki zaczynające się na słowo "etykiety"?

Opcja "globalne" pojawiła sie, pliki takze.

Ktos ma podobny problem moze ?

Niby juz działa, pojawia sie ikonka troche za duza...ale nadal walczę.

Zmieniłem tylko nazwe na 1 z 2 moze o to chodziło...

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
ikonka troche za duza...ale nadal walczę.

Zmieniłem tylko nazwe na 1 z 2 moze o to chodziło...

Wielkość ikonek ustalasz sam, więc wystarczy ustawić je na 32x32 i będzie ok.

Nazwy powinny zaczynać się od 1.bmp i tak dalej, ale to jeszcze sprawdzę przy okazji.

pozdrawiam

Grzegorz

mam pytanie, czy rejestracja w preclach odbywa si metoda manualną, iż klikamy na adres, i wypełnia pola, ew. przepisujemy zabezpieczenie i klikamy zatwierdź, i tyle?

i każdy adres trzeba pojedynczo, większość z nich niema i tak zabezpieczenia wiec przydał by się jakiś automat.

Druga sprawa to, przy wypełnianiu danych do pobrania danych z poczty to w opcji uwierzytelnianie co trzeba wpisać ?

Witam!

Tak, manualnie, ale wystarczy w większości klikać na jeden przycisk ok na przesuwanym minipanelu, który symuluje wysłanie formularza. Jeśli rejestracja przebiegła poprawnie to program przechodzi do następnego adresu, itd. Co do braku zabezpieczeń, to różnie z tym jest, dlatego na razie nie próbowałem robić automatu do rejestracji. Aż tak często znowu się nie rejestrujemy, więc nie wiem czy to robić ;-)

Jeśli chodzi o uwierzytelnianie to wpisać trzeba 0 (zero), tak jak we wzorze w demonstracyjnym projekcie.

pozdrawiam

Grzegorz

Czy jest możliwość pobrania wszystkich aktualizacji? niestety przez awarię komputera straciłem wszystkie aktualizacje, a z ostatniego maila w którym była aktualizacja link już nie działa.

Zabytki w Sandomierzu

Dzieci należy trzymać z dala od Internetu.

Od dzieci Internet głupieje...

:/ przy wejściu na jeden z seokatalogów pogram się zaciął, po chwili avast dał info o rootkitach w systemie :/ ... zabezpieczeń żadnych nie ma ten program.

aktualnie mam maly problem bo komp jest calkiem zawirusowany, nawet net nie dziala i musze pisać z lapka.

spotkał się ktoś z tym ?? bo za cholere nie chce się to coś usunąć

Z przeszłości zostały jeszcze: Katalog Turystyczny, s3zow.pl
Blog o pozycjonowaniu i optymalizacji prowadzę pod adresem: https://zeid.pl

Wywalił mi avast takie same info, przy dwóch seokatalogach oraz kilkunastu katalogach, na innym skrypcie, ale jakiś większych problemów z tego nie miałem.Po prostu wywalałem record i leciałem wg listy dalej.

Dziwne.Nie wcisnąłeś czasem "accept" lub czegoś podobnego, w pop-upie na podanym katalogu?

nie, nie zdążył wyskoczyć żaden pop-up ... to byl moment po czym avast wywalal coraz to kolejne wirusy ściągnałem jakiś program do wykrywania, wymagał resa, włączył się komp ale bez neta i włącza się system kilka minut...

progamy do rootkitow niby cos wykrywają ale nie moga usunąć plików systemowych. Dlatego chyba jedynie mi pozostał format.

ehh ... program od producenta ma być wirusem a gó**o które wykrył avast nim nie jest?

czytałem identyczne przypadki na necie, że właśnie po zresetowaniu dopiero efekt dał wirus.

dobra już po formacie. Dzięki za chęć pomocy :) , będę musiał uważać przy korzystaniu z Seobohatera :/

PS. zobacz że to korzysta z IE a przy nim ( i pewnie nie najnowszej wersji bo chyba z tego co widziałem nie obsługuje przeźroczystości plików) wrzucenie takiego gówna już dużym problem nie jest :P

Najlepiej jakbyśmy w takich przypadkach podawali adresy tych katalogów, żeby inni też nie wchodzili na taką stronę.

Podejrzewam, że adres nie pochodził z listy katalogów dostarczanych z programem? Bo pod tym względem też była weryfikowana. Ale wiadomo, przed wszystkim nie da rady się zabezpieczyć, więc włączony program antywirusowy jest chyba najlepszym rozwiązaniem.

pozdrawiam

Grzegorz

tak, katalog był z listy mksa neona i lukasa ale który to dokładnie był to nie pamiętam jak się nazywał.

:/ będę starał się przeglądać na Gekko może będzie bezpieczniej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności