Skocz do zawartości

SEO bohater

SEO-Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Czy można w SeoBohater w jakiś sposób tworzyć nowe pola formularzy ? W wersji demo widzę, że można podawać nowe nazwy, wartości określonych pól takich jak tytuł, opis, imię itp. Ale czy można tworzyć zupełnie nowe pola i dodawać do nich wartości np. tworzę [miasto] i jeśli w formularzy będzie np. miasto= to żeby mi to wypełniło po wcześniejszym podaniu nazwy miasta ?

Ale czy można tworzyć zupełnie nowe pola i dodawać do nich wartości np. tworzę [miasto] i jeśli w formularzy będzie np. miasto= to żeby mi to wypełniło po wcześniejszym podaniu nazwy miasta ?

Na razie nie, bo nie było takiej potrzeby. Po prostu w 99% katalogów nie wymaga się podawania takich danych.

pozdrawiam

Grzegorz

Może lepiej udostępnij w konfiguracji możliwość zmiany parametrów parsera (np. About (.+?) results<nobr>) ? Jeśli w C wygląda to tak samo jak w PHPie to wiele osób poradzi sobie w takich sytuacjach samodzielnie bez potrzeby wypuszczania aktualizacji oprogramowania :)

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Za bardzo na razie nie potrafię tego problemu zlokalizować, tzn. zależy to na pewno od googla i jego wariantu szablonu wyników wyszukiwania, który w którymś momencie jest niekompatybilny z metodą analizowania tekstu wyniku użytą w programie, ale zrobię tak jak mówi General, aby można było wypróbować kilka wariantów szukania.

pozdr

Grzegorz

• 2 tygodnie później...
czy istnieje możliwość sprawdzenia w PRtesterze tylko wybranej grupy katalogów np. tylko SEOkatalogów?

Witam!

Na razie nie zrobiem opcji filtrowania itp udogodnień, ale możesz zrobić tak:

Przekopiuj cały katalog pr testera w inne miejsce, tak abyś miał dwa niezależne katalogi z programem.

W tej drugiej kopii usuń wszystko (przyciskając na tabeli dłużej Ctrl + delete).

Zaimportuj plik z np. adresami seokatalogów.

Używaj tej drugiej kopii do sprawdzenia tych wybranych adresów.

pozdrawiam

Grzegorz

przy okazji prtestera

polecam przerobienie sobie skryptow sprawdzajacych pr adresu ktory go inkluduje

zwracaja wtedy takie same wartosci niezaleznie czy jest www czy http, ipt, innymi slowy wystarcza tylko 1 przejscie

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

zwracaja wtedy takie same wartosci niezaleznie czy jest www czy http, ipt, innymi slowy wystarcza tylko 1 przejscie

Tak, tylko się zastanawiam jak to zrobić, bo tak czy inaczej muszą nastąpić różne zapytania do serwera googla. Czy zrobi to program, czy skrypt to wychodzi na to samo. I w php aż tak mocno nie siedzę, żeby na szybko to zrobić. Ale zobaczę czy jak dam na zleceniach takie zadanie, to ktoś mi to zrobi.

pozdrawiam

Grzegorz

• 4 tygodnie później...

Mam mały problem z SeoBohaterem bo nie mogę wybrać podkategorii w katalogach. Wybieram kategorie dodatkową, ale już nie pojawia się lista do wyboru podkategorii. Czy da się z tym coś zrobić, czy to taki urok programu? Dzięki z góry za pomoc

Przedstaw swój Pomysł na biznes i pozyskaj inwestora

PIT online bardziej przyjazny niż e-deklaracje

Szukam inwestora, żeby zrealizować swoje pomysły na biznes

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności