Skocz do zawartości

SEO bohater

SEO-Admin

Rekomendowane odpowiedzi

Tu nie chodzi o otwieranie podstron. Tylko jak dodajesz już wpis i na dole można wybrać kategorie dodatkowe, w których również wpis się pojawi. To wybierasz kategorie ale już nie pojawia się lista wyboru podkategorii. Przykład kwacz.pl ale ogólnie to tak na wielu jest. Przestawiłem silnik na IE ale i tak na części to nie działa

Przedstaw swój Pomysł na biznes i pozyskaj inwestora

PIT online bardziej przyjazny niż e-deklaracje

Szukam inwestora, żeby zrealizować swoje pomysły na biznes

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

nie masz przypadkiem w ie ustawionych np wylaczenia js lub cos w tym stylu?

skopiuj sobie sb na pendriva i sprawdz na innym kompie

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

Kurcze, sprawdzam tego przykładowego kwacza.pl i nie jarzę o co może chodzić. ;-(

Na stronie formularza jest na dole wypisana kategoria główna, potem dwie listy wyboru kategorii dodatkowych. W Seo bohaterze, firefoxie, IE - wszędzie tak samo.

Podaj, proszę, jeszcze więcej szczegółów, albo inny przykład, dobrze?

pozdrawiam

Grzegorz

Kurcze, sprawdzam tego przykładowego kwacza.pl i nie jarzę o co może chodzić. ;-(

Ja już Ci to sygnalizowałem dawno, dawno temu ;) - jak się ma włączony silnik Gecko to niektóre opcje tego adblocka powodują że SEOKatalog nie jest w stanie zainicjować ajaxa.

edit. Jutro Ci powiem jaka to dokładnie kombinacja tych opcji adblocka bo akurat teraz nie mam dostępu do seo bohatera ;)

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

z kwaczem i jeszcze z kilkoma (chyba jeszcze 2 mam takie na liscie) seokami faktycznie jest problem ale to kilka katalogow a nie wszystkie

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

Fakt nie wszystkie, tylko kilka. Wcześniej miałem problem z większością ale jak przełączyłem silnik na IE to w większości z nich problem zniknął. Dzięki za podpowiedzi

Przedstaw swój Pomysł na biznes i pozyskaj inwestora

PIT online bardziej przyjazny niż e-deklaracje

Szukam inwestora, żeby zrealizować swoje pomysły na biznes

Czy szykuje się jakaś aktualizacja na horyzoncie ?

Przydałoby sie poprawić:

- szybkość programu (jakaś optymalizacja)

- dobrze by było jakby info o katalogu cały czas było gdzieś widoczne - teraz znika po kilku s

z dolnego paska (pr, skrypt uwagi)

i w polu Uwagi dla moderatora wypelnia trescia z opisu strony.

bo nazwa pola komantarza w seoakch jest taka sama jak nazwa pola do dodawania opisu w innym skrypcie innych katalgow. jesli chcesz sie ograniczyc tylko do seokow to mozesz sobie usunac to pole z konfuguracji formularzy

dzieki sleaquit. Juz sobie poradzilem z tym problemem.

Przydalaby sie funkcja ktora zautomatyzuje dodawanie linkow w opisach.

Powiedzmy import linkow z pliku .txt. w pliku linki bylyby w postaci takiej jak w np. PingSeoMaster

h t t p://www./coś.html/{anchor}

nastepnie przerobiloby to do postaci:

{anchor}[\url]

dodajac moze jeszcze losowo znaczniki #1..3

Edit

1. Jeszcze przydałoby się wypełnianie pół podczas rejestracji B) Próbowałem jakoś dodać do "pola form" - nick, hasło i powtórzenie hasła ale najwidoczniej się nie da. Chyba, że można tylko ja nie wiem jak to zrobić.

2. Przydałby się również eksport samych adresów bez PR czy innych rzeczy. Wiem wiem w Excelu to sekunda roboty :)

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

• 2 tygodnie później...

Czy byłaby możliwość aby seobohater sam sprawdzał czy w danym katalogu strona jest już dodana? przykładowo wrzucamy nową listę katalogów i włączamy sprawdzanie czy wybrane przez nas strony znajdują się już w katalogu, bardzo ułatwiło by to pracę :P

Sklep z elementami do balustrad ze stali nierdzewnej - https://homeno.pl

U mnie występuje taki problem,jak trafiam na zawirusowany katalog,wirus bez problemu przedostaje się na komputer,antywirus blokuje Bohatera.exe ale nie połączenia internetowe z konkretną witryną.Czy istnieje jakies rozwiązanie?

antywir powinien zablokowac cache strony na dysku bo to tam jest wirus a nie przegladarke

wiec w tym wypadku rozwiazaniem bedzie zmiana antywirusa

Tak rozumiem, ale jak otwieram ten sam katalog w FF antywir blokuje dostep do strony i niema wirusa w Temporary Internet Files-skan czysty.Otwieram katalog w Seobohaterze mam gościa w wyżej wymienionym katalogu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności