Skocz do zawartości

SEO bohater

SEO-Admin

Rekomendowane odpowiedzi

Przy okazji sprawdzania oznaczę chyba katalogi bez captcha i włączę opcję automatycznego wysyłania dla tego rodzaju adresów. A to sprawi, że tam gdzie to możliwe, program będzie działał prawie jak automat.

tylko niech to bedzie opcja do wyboru :)

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Ale z tego co widzę, będę miał kupę roboty z obróbką ponad 10 tys. katalogów, sprawdzeniem, odrzuceniem nieaktualnych i tworzeniem tych skrótowych dojść, bo każdy adres muszę przelecieć indywidualnie.

Toż to zajmie ci wieki...obawiam się że możemy nie doczekać tego ulepszenia.

Nie możesz każdego typu katalogu (qlweb, otwarty, seokatalog...) przygotować pod program ?

Toż to zajmie ci wieki...obawiam się że możemy nie doczekać tego ulepszenia.

Nie możesz każdego typu katalogu (qlweb, otwarty, seokatalog...) przygotować pod program ?

Jeszcze to analizuję. Pewnie niektóre typy katalogów da się trochę zautomatyzować. Ale i tak choćby to był i miesiąc, to i tak warto może zrobić to porządnie?

ja w sumie stawiajac nowe zapelczowki i tak ograniczam sie do 200-400 wartosciowszych a reszta tylko dla strony bezposrednio pozycjonowanej

wiec mysle ze jakby przerobic chociazby tez z pr>=1 dla wielu osob byloby sprawa kluczowa :soczek:

no i wlasnie mozliwosc samodzielnego dodawania nowych katalogow bylaby potrzebna

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

wiec mysle ze jakby przerobic chociazby tez z pr>=1 dla wielu osob byloby sprawa kluczowa ;)

Na razie obrabiam katalogi z pr większym od zera, wg skryptów, których jest nawięcej, czyli zrobiłem otwarte.pl teraz działam nad qlwebami, potem seokatalogi, itd. Robię to automatycznym parserem, ale nie wszystkie skrypty są takie same i mniej więcej połowę zostawiam na późniejszą analizę lub obróbkę ręczną. W tym zbieraniu kategorii ograniczeniem jest czas otwierania katalogów, bo większość stron jest wolna, więc parę dni musi upłynąć.

pozdrawiam

Grzegorz

@SEO-Admin mam jeszcze jedną propozycję (a w zasadzie prośbę), aby udoskonalić nieco edycję opisów. Otóż chodzi mi o to, że jak kliknę lub najadę kursorem za nawias {, to żeby kolorowało (np. na czerwono) nawias zamykający. To znacznie ułatwi sprawę w przypadku gdy tworzony jest tekst z dużą ilością zagnieżdżeń.

Czyli obrazowo

{{Ala|Tomek|Kasia} {ma|posiada w swym pokoju} {[TU KUSROR]kota|psa|papugę}}

Witam!

Następny skok do przodu w oszczędzaniu czasu użytkowników Seo Bohatera.

1. Nowa metoda, którą już demonstrowałem, czyli skok do podkategorii z listy.

2. Jeszcze coś lepszego. Wyszczególnienie tylko tych stron, które są zgodne z kluczowymi frazami danego projektu.

super szybkie wchodzenie w podkategorie katalogów w seo bohater

Mam nadzieję, że to Wam się spodoba.

pozdrawiam

Grzegorz

ps Poprawiłem też podświetlanie, żeby nie powielało granicy podświetlenia.

Witam!

Myślę, że zrobię za dwa, trzy dni. Muszę jeszcze obmyślić metodę łatwego uaktualniania baz danych związanych z tą metodą. Bo na razie nie mam jeszcze sprawdzonych dużo katalogów (około 1400) i będę dosyłał potem stopniowo następne adresy.

Na razie tak chciałem pokazać to na filmie, bo może ktoś w międzyczasie od razu coś zauważy, co warto zrobić.

pozdrawiam

Grzegorz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności