Skocz do zawartości

SEO bohater

SEO-Admin

Rekomendowane odpowiedzi

A więc tak - protestowałem sobie nowy system i jest świetnie tylko czy dałoby się dorobić żeby w tym dokładnym dodawaniu zachowane były ustawione filtry/sortowania ? Bo teraz program szuka we wszystkich katalogach a mnie na przykład qlweby ani płatne nie interesują :good:

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
A więc tak - protestowałem sobie nowy system i jest świetnie tylko czy dałoby się dorobić żeby w tym dokładnym dodawaniu zachowane były ustawione filtry/sortowania ?

Myślę, że jeśli chodzi o zachowanie filtrowania, to tak.

Na razie ten bajer jest i tak w fazie testów i przygotowywania większej bazy adresów, więc zmiany będą.

Jak myślicie, taki sposób wyświetlania znalezionych adresów może być?

pozdrawiam

Grzegorz

Zaktualizowałem produkt do wersji 3.0a i podczas ładowania programu wyskakuje mi błąd: "Błąd otwarcia bazy quick1", mimo tego błędu za którąś próbą wejścia w udaje się wejść w projekty, ale tam nie mogę przefiltrować katalogi. Jak rozwiązać problem?

To będzie poprawione.

Pierwsze podejście do tej opcji jest tylko na wpół udane. Ze względu na olbrzymie ilości słów i fraz do zaindeksowania muszę zmienić metodę zarządzania bazami związanymi z tą opcją w programie.

Myślę, że może dzisiaj lub jutro dam poprawkę.

pozdrawiam

Grzegorz

OK przetestowałem sobie dziś na SEOKach zwykłe dodawanie "z wyszukiwaniem kategorii" - ogólnie w 95% katalogów wyszukało mi szybko i poprawnie ale w 5% SEOKatalogów zauważyłem że program wyszukuje kategorie... z innego katalogu niż jest aktualnie w zakładce :)

Dodatkowo czasem do listy kategorii trafia jakaś podkategoria, jak również w niektórych kategoriach (np. Ogród) znajdują się podkategorie z zupełnie innej kategorii (np. Zdrowie) ;)

Tak więc system zapowiada się super ale trzeba go jeszcze troszkę dopracować.

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

95% to nie tak źle ;-)

Ale ok, teraz na warsztacie mam przerabianie programu pod tym względem, więc mam nadzieję, że powinno być lepiej.

@Qbexus

Racja. Po prostu za szybko wyskoczyłem z nową wersją. Po prostu to co zrobiłem z tymi szybkimi podkategoriami tak mi się spodobało, że chciałem od razu to pokazać. ;-) No i przy okazji pokazałem też parę rzeczy, które szykowałem na potem.

zabralem sie do testow nowego bohatera i te skrocone wyieranie kategorii naprawde jest super :)

niestety sa te bledy jak pisal General - czasami wlasnie wyswietla kategorie z innych katalogow... wiec trzeba to poprawic

tutaj rowniez zglaszam propozycje dodania w menu pod prawym klawiszem na liscie szybkiego wyboru kategorii dodanie pola - 'kopiuj do schowka url podkategorii' lub w skrocie 'kopiuj adres'

korzystam z tego co jakis czas gdy chce wylowic niektore kateogire w niektorych katalogach, a prawy klawisz jest intuicyjny (niz teraz czekanie na zaladowanie kategorii i zaznaczenie paska adresu) - da rade domontowac? (i nie chodzi mi o import ze statystyk - to co innego :))

jak sie okazalo przy tej aktualizacji... cierpie na problem ze sprawdzaniem site od wersji 2.1g (wersja do 'e' wlacznie dziala u mnie bez problemu) niezaleznie czy przelacze sie na gecko czy ie (w windowsie mam wciaz stara ie6) wiec mniemam ze bohater sprawdza site wykorzystujac zawsze silnik ie (a jak wiemy ie6 ma stara prezentacje wynikow a ta nie pokrywa sie z nowymi definicjami w bohaterze)

wiec prosilbym o sprawdzanie site dla wybranego silnika (chyba latwiejsze) lub moze dorobienie gdzies opcji recznego wprowadzenia wylapywanych stringow...

swoja droga skoro nikt tego nie zglaszal to najwidoczniej jestem jedyna osoba z ie6 uzywajaca bohatera...

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności