Skocz do zawartości

SEO bohater

SEO-Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Super teraz nie wyskakuje błąd.

Mam jeszcze pytanie. Mam założony projekt oraz wczytane określone katalogi. Teraz jak klikam na jakiś adres -> Sprawdza Pr strony -> Jest inny niż w bazie. Teraz jak mam go zaktualizować do bazy danych ? Tak samo jak oznaczę w projekcie katalogi kiepskie. Następnie wybiorę opcję -> Usuń kiepskie katalogi -> Usuwa w projektu ale z bazy już nie.

Robię coś źle czy po prostu jak usuwam z projektu katalogi: płatne, z linkiem zwrotnym, itp. to nie usuwają mi się z bazy ?

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

Witam!

1. Żeby po sprawdzeniu PR aktualizowało go do bazy zaznacz opcję "Zapis sprawdzonego PR do bazy" w ustawieniach głównych programu.

2. Opcja "usuń kiepskie" usuwa adresy oznaczone na czarną listę i beznadziejne tylko z bieżącego projektu. A w głównej bazie zbiorczej adresów, można zafiltrować bazę, żeby nie pokazywało tych adresów. Ale może i tam powinienem zrobić opcję usuwania takich adresów.

pozdrawiam

Grzegorz

hmm

mam problem z nowa wersja - nie dziala u mnie to szybkie wybieranie kategorii

zauwazylem rowniez ze jak rozpakowywuje quick winzip'em mam inne nazwy plikow niz jak 7zip'em...

tak czy inaczej w obu przypadkach w szybkim wybieraniu mam puste okno

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

Taką opcję mam zaznaczoną w ustawieniach ale pomimo tego nie zapisuje mi zmian w bazie danych. W projekcie przy adresie katalogu lagata mam PR 4 a w bazie PR 3.

Ale może i tam powinienem zrobić opcję usuwania takich adresów.

Byłoby super bo jak w projekcie dodałem 20 katalogów do beznadziejnych a następnie je usunąłem to trudno jest mi zapamiętać, które to były katalogi, aby usunąć je również z bazy danych, żeby w przyszłości w innym projekcie nie natrafić na nie z powrotem bo byłaby to tylko strata czasu.

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

1. A jak wyjdziesz z projektu i wejdziesz w niego z powrotem to są nadal różnice w PR?

2. Nawet jak usuniesz je z projektu, to one i tak są zapamiętane w globalnej bazie i w razie czego pojawi się oznaczenie przy danym adresie w każdym innym projekcie. I w razie czego w innym projekcie też można tą opcją łatwo je usunąć.

Natomiast ze zbiorczej bazy może szkoda je usuwać, bo nieraz dany katalog może mieć przejściowe problemy a potem się podnosi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności