Skocz do zawartości

SEO bohater

SEO-Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Jak to masz inne nazwy? :faja:

ogolnie mam sporo plikow z 'krzaczkami' w nazwie, rozpakowywujac 7-zipem mam dodatkowo w wielu znaki 'kwadratow' w nazwie jakby nie bylo takiego znaku...

hmm moze powinienem jeszczeraz sciagnac?

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

@sleaquit

Jeśli rozpakujesz wszystko nowe do katalogu quick. Potem wchodzisz w zakładkę "dokładnie" i wpisujesz frazę, np. "alkohol" i dajesz ok, to mały pasek postępu powinien parę razy się przewinąć, i powinno pojawić kilkaset podkategorii.

@arve_lek

Brak aktualizacji PR. Czy używasz na swoim serwerze nowego skryptu przysłanego z wersją 3.0a?

@Qbexus

Czy masz zaznaczoną opcję poniżej okienka "sprawdzaj info na starcie" ?

pozdrawiam

Grzegorz

p.s.

Przy okazji - w okienku jest link do pliku z updatem PR z pr testera. Jeśli nie widać zmian - kliknąć prawym buttonem i dać odśweż.

Brak aktualizacji PR. Czy używasz na swoim serwerze nowego skryptu przysłanego z wersją 3.0a?

Tak. W projekcie PR się aktualizuje a w bazie niestety nie. Jak widać nie ja mam tylko taki problem.

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

Tak. W projekcie PR się aktualizuje a w bazie niestety nie. Jak widać nie ja mam tylko taki problem.

No to mam jeszcze jedno pytanie. Jeśli w przeglądarce wywołasz swój skrypt w ten sposób:

https://www.twojserwer.pl/twojskrypt.php?ur...dzana.strona.pl

to czy zwróci cyfrę pr?

p.s.

nazwy w powyższym przykładzie są oczywiście poglądowe. ;-)

Obsługuję.

Pr jest zwracany poprawnie: dowód nawet jest zawarty gdzieś wyżej: katalog lagata na początku miał PR3 po kliknięciu w adres zostaje zaktualizowany do PR4 ale tylko w projekcie w bazie już nie.

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

Ok, napisz do mnie maila lub na PW, żebym mógł Ci przysłać wersję programu z debugowaniem, żebyśmy zobaczyli na którym etapie coś tam nie gra. Chyba, że jeszcze wykonanie porządków (opcja-link w głównych ustawieniach) naprawi problem, bo podejrzewam, że indeksy się rozsypały. Można też na jakimś testowym projekcie zabić program w menedżerze zadań. Wtedy po ponownym otwarciu indeksy się naprawią.

pozdr

Grzegorz

Porządki nie pomogły.

Utworzyłem sobie również jakiś nowy projekt i ku mojemu zaskoczeniu jak wczytałem katalogi do projektu (czyt. katalog lagata) to pojawił mi się PR4. Natomiast w bazie widnieje PR3 :)

Tego to nie rozumiem :)

Wysłałem Priv.

O7vVmZ7.gif

Acha, to już wiem o co w tym wszystkim chodzi. Prawdopodobnie, mówiąc o tym, że nie uaktualnia w bazie PR miałeś na myśli bazę zbiorczą adresów, tak? A tak naprawdę uaktualnienie następuje w oddzielnej, globalnej bazie PR, nie powiązanej z bazą zbiorczą.

I w końcowym efekcie, jednak to nowe pr widać w projektach, tak?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności