Skocz do zawartości

SEO bohater

SEO-Admin

Rekomendowane odpowiedzi

No ale wynika z tego, że jednak baza PR jest aktualizowana i w projektach wyświetla się poprawne pr.

Może jedynie tu jest małe zamieszanie, że w zbiorczej bazie adresów zostaje stare pr, ale ono nie ma tak naprawdę znaczenia. Dane do wyświetlania pr w projektach brane są z innej bazy.

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nadpisałem pliki więc raczej nici z tego. Moja praca z pisaniem artykułów poszła na marne. Nie ma to jak zacząć świetnie dzień ;)

Edit. Wszystkie pliki z folderu !projects/projekt muszę odzyskać czy tylko jakiś jeden szczególny ? wynikowe_form_opisy ?

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

Niestety nie udało mi się odzyskać moich artykułów ;/

Chyba coś jest nie tak z synonimami. Chyba tak nie powinno się dziać.

Przykład:

{strona|strona internetowa www|strona www} // Dodaje synonimy własne umieszczając kursor w środku łańcucha a następnie klikam w ikonkę: dodaj synonimy... -> Dodaje!

Piszę dalej tekst:

Strona(pojawiają mi się własne synonimy), końcowy efekt:

{strona|strona|strona internetowa www|strona|strona www|strona internetowa www|strona www}

Nie rozumiem dlaczego są duplikaty. Wcześniej na słowo: strona wyczyściłem wszystkie synonimy ale to nie pomogło.

Edit.

Rozbroił mnie jeden synonim w Seobohaterze :) Wychodzić->Wypierd*lać

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

Nie rozumiem dlaczego są duplikaty. Wcześniej na słowo: strona wyczyściłem wszystkie synonimy ale to nie pomogło.

Rozbroił mnie jeden synonim w Seobohaterze :D Wychodzić->Wypierd*lać

Witam!

Faktycznie podwaja mi synonimy. Zapisałem do poprawki przy następnej wersji.

A co do tego synonimu, to w takich czasach żyjemy ;-)

Jak się trochę posprawdza sobie te synonimy, to można nieźle wzbogacić słownictwo. Np. wyskakuje do Ciebie wieczorem dwóch dresiarzy i prosi o "pożyczenie" twojej komórki. Wtedy zamiast powiedzieć im "pier..lcie się", możemy odpowiedzieć: "ciupciajcie się!", albo "chędożcie się!". Efekt murowany ;-p

Wciskasz enter po wpiasniu adresu czy klikasz na Wyślij ? Bo jeśli to pierwsze a pracujesz na silniku IE to jest to bug samej przeglądarki.

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Sprawdz najpierw czy wszystko wpisałeś - łącznie z linkiem zwrotnym...

dokladnie - ten komunikat wystepuje gdy chce sie dodac wpis wymagajacy linka zwrotnego

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

Zauważam pewne niedogodności występujące przy katalogowaniu. Mianowicie:

- dla skryptu SEOkatalog, po wejściu do danej kategorii, nie jest wypełniane pole adresu dodawanej strony,

- po ręcznym wpisaniu adresu przechodzę dalej do głównego formularza,

- w formularzu: w polu "Tytuł strony" zamiast tytułu SEO Bohater wpisuje opis, dodatkowo opis wklejany jest automatycznie do pola "Uwagi do moderatora".

Zaznaczam, że ustawienia katalogowania są wypełnione poprawnie.

Czy spotkaliście się z podobnym problemem? Jak usunąć błędy?

Pozdr.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności