Skocz do zawartości

SEO bohater

SEO-Admin

Rekomendowane odpowiedzi

Co do ręcznego dodania haseł do bazy haseł WP, to stań na tabeli, wciśnij Ctrl + Insert, aby dodać pusty rekord. Potem enterem wchodzisz w jego edycję i dopisujesz dane.

Wprowadziłem ręcznie kilkadziesiąt haseł, ale na liście adresów w projekcie nie pojawiły się ikony z "małpką", ani też program nie pobiera i nie wkleja tych ręcznie wprowadzonych haseł.

Pracuję już na zaktualizowanej wersji.

Jak rozwiązać ten problem? Pozdr.

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Witam!

Jeśli wprowadziłeś poprawnie adres strony, której dotyczą dane w kolumnie user i haslo, to nie ma siły, program musi znaleźć te dane. Ale adres musi być dokładnie taki sam jak potem w tabeli katalogów. Sprawdź, proszę, czy to się zgadza. Możesz też dla pewności zrobić porządki - bazy zostaną wówczas przeindeksowane.

pozdrawiam

Grzegorz

Witam!

Jeśli wprowadziłeś poprawnie adres strony, której dotyczą dane w kolumnie user i haslo, to nie ma siły, program musi znaleźć te dane. Ale adres musi być dokładnie taki sam jak potem w tabeli katalogów.

Adresy kopiowałem z arkusza kalkulacyjnego i program ich nie widział. Po ręcznym przepisaniu adresu, ikona "mailowa" się pojawiła. Na szczęście zamiast przepisywania ręcznego wszystkich adresów udało się skutecznie zastosować następujący manewr: wycięcie adresu, zatwierdzenie rekordu z pustym polem adresu, wklejenie adresu, zatwierdzenie rekordu. Ikony "mailowe" pojawiły się.

Jeszcze jedno pytanie. Zdarza się dość często, aczkolwiek nieregularnie, że hasło do Wordpressa w formularzu logowania mignie w polu, po czym pozostaje ono puste. Czy ten problem jest znany?

Jeszcze jedno pytanie. Zdarza się dość często, aczkolwiek nieregularnie, że hasło do Wordpressa w formularzu logowania mignie w polu, po czym pozostaje ono puste. Czy ten problem jest znany?

Jak będziesz miał taką sytuację przyślij mi adres tego wordpressa, ok?

I zobacz, czy jak naciśniesz F2 (domyślny klawisz skrótu ponownego wklejania w formularze), czy wkleja?

pozdr

Grzegorz

I zobacz, czy jak naciśniesz F2 (domyślny klawisz skrótu ponownego wklejania w formularze), czy wkleja?

Dzieje się to u mnie np. na https://aprillo.pl, https://artykuly.mazury.pl

Na szczęście F2 jest tutaj dobrym wyjściem awaryjnym (wkleja dane) i niedogodność nie jest praktycznie uciążliwa.

Dzieje się to u mnie np. na https://aprillo.pl, https://artykuly.mazury.pl

Na szczęście F2 jest tutaj dobrym wyjściem awaryjnym (wkleja dane) i niedogodność nie jest praktycznie uciążliwa.

Co do tych wordpressów, to na razie nie mogę jakoś namierzyć o co chodzi, bo u mnie wkleja dobrze. Może to jakaś kwestia ustawień przeglądarki. Na razie jeszcze nie rozgryzłem. Ale jeśli to jest sporadyczna sytuacja i F2 działa, to pół biedy. ;-)

Do ściągnięcia jest wersja 3.0d, w której poprawiłem mały błąd związany z otwieraniem i wyborem projektów na niektórych komputerach (błąd otwierania jednej z baz i brak przycisku rezygnacji). Teraz powinno działać lepiej.

pozdrawiam

Grzegorz

Proszę o kontakt osobę ze spółki z o.o. z Warszawy, która przelała na moje konto zapłatę za program, ale poza tym nie dała żadnych namiarów na siebie. Zakładam, że była to osoba z tego forum, bo tytuł przelewu wyglądał tak: "Seo Bohater PiO-przedpl".

Muszę mieć do Was email, żeby przesłać program i dane firmy, żeby wystawić fakturę. ;-)

pozdrawiam

Grzegorz

W najnowszej wersji posypało się troche.

W pierwszej zakladce przy niektorych katalogach pojawia sie lista z kategoriami/podkategoriami,

teraz widze ze w drugiej zakldace tez, ale gdy mamy katalog w drugiej zakldace i pojawi sie ta lista to ten

katalog otwiera sie w pierwszej zakladce a powinien w drugiej.

I przydalaby sie opcja wylaczajaca ta funkcjonalnosc.

teraz widze ze w drugiej zakldace tez, ale gdy mamy katalog w drugiej zakldace i pojawi sie ta lista to ten

katalog otwiera sie w pierwszej zakladce a powinien w drugiej.

Bo ta lista odświeża się po ponownym kliknięciu na adres i wtedy można wybrać podkategorię.

Chyba o to chodzi?

Oczywiście, tą funkcjonalność jeszcze można udoskonalić, bo to dopiero jest w fazie takich dopasowań.

pozdrawiam

Grzegorz

Otworz po jednym seokatalogu w 1 i 2 zakładce (najlepiej katalogi gdzie rozwinie sie lista kategorii/podkategorii)

I zoabcz co sie dziej w drugiej zakładce - klikam w podkategorie, a ten katalog otwiera sie w 1 zakładce

a na liscie katalogów jest widoczny inny...

...kilka razy klikam na adres i jest to samo, w 3.0c bylo ok

Otworz po jednym seokatalogu w 1 i 2 zakładce (najlepiej katalogi gdzie rozwinie sie lista kategorii/podkategorii)

I zoabcz co sie dziej w drugiej zakładce - klikam w podkategorie, a ten katalog otwiera sie w 1 zakładce

a na liscie katalogów jest widoczny inny...

...kilka razy klikam na adres i jest to samo, w 3.0c bylo ok

No, miałeś rację, nie do końca jest ok...

Poprawię!

pozdrawiam

Grzegorz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności