Skocz do zawartości

SEO bohater

SEO-Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Chyba coś nie do końca działa.

Podam na tym samym przykładzie co wcześniej:

Wpisuje słowo: strona

Teraz dodaje: {strona|strona firmowa|strona internetowa|stronka www|strona www}

Klikam na ikonkę dodaj synonimy.

Test. Wpisuję słowo: strona i widzę podwojone synonimy.

Mam wersję 3.0g

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

No wiem, ja miałem na myśli, że poprawiłem to u siebie, w kodzie programu. Dopiero powyżej wersji "g" ta zmiana będzie widoczna. Po prostu nie chciałem od razu robić kolejnej wersji z tak małą zmianą. Ale jeśli Ci zależy, to napisz, proszę maila, to prześlę Ci tę najnowszą poprawkę.

pozdrawiam

Grzegorz

Bardzo pożyteczna byłaby możliwość filtrowania listy precli zależnie od tego, czy została przeprowadzana rejestracja na danym koncie. Teraz trzeba "latać" po liście w poszukiwaniu znaczka "@". A może taka opcja już jest zaimplementowana, a ja nie mogę się do niej dokopać?

Pozdrawiam.

Bardzo pożyteczna byłaby możliwość filtrowania listy precli zależnie od tego, czy została przeprowadzana rejestracja na danym koncie.

Ok, zobaczymy co da się zrobić ;-)

zniknęli mi obrazki z menu :)

Prawdopodobnie przesunął Ci się suwak jasności ikon, który jest na dole pod tabelką.

A co do komunikatu, to nie wiem, pewnie coś związane z tym katalogiem. Chyba, że powtarza się to za każdym razem na innych katalogach.

pozdrawiam

Grzegorz

Mam następujący problem: po zainstalowaniu programu na dysku przenośnym program nie chce się uruchomić na innym komputerze niż ten w którym był instalowany. W trakcji instalacji wyskakuje informacja: "Funkcja dllregisterserver w #ścieżka dostępu\mozctlx.dll# powiodła się" może to jest z tym związane. Jak to naprawić?

Zabytki w Sandomierzu

Dzieci należy trzymać z dala od Internetu.

Od dzieci Internet głupieje...

Mam następujący problem: po zainstalowaniu programu na dysku przenośnym program nie chce się uruchomić na innym komputerze niż ten w którym był instalowany. W trakcji instalacji wyskakuje informacja: "Funkcja dllregisterserver w #ścieżka dostępu\mozctlx.dll# powiodła się" może to jest z tym związane. Jak to naprawić?

Musisz na tej nowej maszynie zainstalować i odinstalować program, lub zapuścić plik !mozilla-rejestruj*.bat, żeby zarejestrowały się biblioteki silnika gecko w systemie tamtego komputera.

pozdrawiam

Grzegorz

Witam!

Dostępna jest wersja 3.0i SEO Bohatera.

Poprawki:

Usunąłem irytujące skakanie po tabeli występujące po zatwierdzeniu wpisu buźką.

Nowości:

- Dodałem nową metodę podpowiadania synonimów. Klikamy na końcu wyrazu. Wyświetla się okno z synonimami wyświetlanymi w czterech grupach:

1. dokładnie z odmianą, 2. całe słowo, 3. zaczynające się na... 4. własne.

synonimy-newest1.jpg

Aby ten typ okienka był wyświetlany należy przełączyć się na opcję "poziomo", która została dodana na pasku narzędziowym.

- Dodałem zakładkę (zamiast przycisku przełączającego) trybu wyboru adresu katalogu bezpośrednio z zewnętrznej strony z adresami katalogów. Udoskonalono ten tryb w celu łatwiejszego odnalezienia miejsca poprzedniej sesji. Dodano przyciski nawigacji oraz zapis do pliku historii. Po kliknięciu w link "historia" wyświetla się zapis dotychczasowych kliknięć w tym trybie.

adresy-zewnetrzne.jpg

- Napisałem program do pingowania współpracujący z SEO Bohaterem. Ale o tym pewnie już wiecie.

- Dodałem opcję - okno pingowania bezpśrednio po zatwierdzeniu wpisu do katalogu (zielona buźka).

seo-bohater-pingowanie.jpg

Po kliknięciu na zieloną buźkę pojawi się okienko pingowania. Można wygenerować tytuł pingu ze słów kluczowych (keywords) wpisanych w ustawieniach katalogowania.

* Zaznacz opcję autogenerowania, aby za każdym razem zmieniać tytuł losowo.

* Ustal z ilu słów generować tytuł.

* Zaznacz opcję autoukrywania okienka po poprawnym pingu.

- W głównych ustawieniach programu jest nowa zakładka "Pingowanie", w której ustala się przede wszystkim gdzie znajduje się folder danych SB Pingera. SEO Bohater po zatwierdzonym pingu dodaje do bazy SB Pingera nowy wpis z tytułem i adresem, aby móc potem puścić jeszcze kilka następnych pingów.

Ustawia się tam także domyślną maksymalną ilość pingów dla tego adresu, które będą zapisywane w bazie.

pozdrawiam

Grzegorz

Witam,

czy w jakiejś aktualizacji był "folder danych SB Pingera" ?

Ściągnąłem SB Pinger ze strony seo.cyfropolis, ale ścieżka do folderu danych SB Pingera podawana w SEO Bohaterze nie chce się zapisać.

Dziękuję za pomoc pozdrawiam.

Grzegorz

PS.

Moduł rejestracja na FORUM seo.cyfropolis ---> 403

Kurcze, przeoczyłem to. Sorry ;-(

Dzisiaj zrobię uaktualnienie.

Póki co, można otworzyć plik "ustawienia.ini", znajdujący się w folderze "!sys" Seo Bohatera i tam zmienić jedną linijkę wpisując ścieżkę do folder !dane:

Np w viście:

sb_pinger_database_dir=C:\Program Files (x86)\SB Pinger\!dane

Lub w xp:

sb_pinger_database_dir=C:\Program Files\SB Pinger\!dane

pozdrawiam

Grzegorz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności