Skocz do zawartości

SEO bohater

SEO-Admin

Rekomendowane odpowiedzi

No cóż...

Przepraszam wszystkich użytkowników za mój chybiony pomysł związany z komentarzami. Nie traktowałem tego na zasadzie kupowania komentarza, ale faktycznie mogło to być tak odebrane. Sorry i zapomnijmy o sprawie! Postanowiłem też, w związku z tą sprawą, nie używać żadnych komentarzy na stronie programu i aukcjach.

Dlaczego ? Niech Pan z tego pomysłu nie rezygnuje, uważam to za bardzo dobry pomysł!

Mam taką propozycje:

Niech Pan stworzy na forum seo bohatera dział Opinie, w opisie działu niech Pan zaznaczy, że wybrane opinie mogą zostać użyte w opisie oraz na aukcjach Seo Bohatera. Przy każdej aktualizacji proszę wysyłać również link do działu opinii z prośbą o opinie. To taka mała moja propozycja.

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Według moich kryteriów to była co najwyżej konstruktywna krytyka.

Spoko, rozumiem. Koniec końców zrobiliśmy trochę site-u, a przy okazji zrobiłem nowy bajerek w programie.

Może nieraz coś w komunikacji między ludźmi szwankuje, ale grunt to spokój. :)

Niech Pan stworzy na forum seo bohatera dział Opinie, w opisie działu niech Pan zaznaczy, że wybrane opinie mogą zostać użyte w opisie oraz na aukcjach Seo Bohatera. Przy każdej aktualizacji proszę wysyłać również link do działu opinii z prośbą o opinie. To taka mała moja propozycja.

Hmmm, na razie sobie odpuszczę ten drażliwy temat ;-)

Kurde głupio mi, jak w necie na forum ktoś mi mówi na Pan. To mi przypomina, że już nie jestem nastolatkiem...

pozdrawiam

Grzegorz

polecam zrobic zakup listy w katalogu mara https://www.katalogiseo.info/

a nastepnie przesiac programem do site maximusa https://seo4you.pl/pozycjonowanie/googlesite/

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

Ja chciałem napisać o mega progresie!

Otóż dziś zacząłem sie bawić seo bohaterem troszkę dłużej i wszystko jest tu dla mnie intuicyjne (lub prawie intuicyjne). Wcześniej zakupiłem SEO Machine i nie moglem wielu rzeczy zrozumieć. Piszę o sporym progresie, który najbardziej chyba zadowoli osoby raczukjące i obawaijace się, ze można sie nie połapac.

Brakuje mi tylko listy katalogów VIP (coś jak u Mara.)

Ja mam 3 proste pytania:

1) Dlaczego jak dodaję artykuł do precla, który ma zapisany login i hasło w programie, to... nie wstawia go do okienka przy logowaniu?

2) Najważniejsze - tworzę nowy projekt - jak mam dodać do niego precle??? Import działa - ale jak pobrać listę do projektu z programu?

3) Jak usunąć np. precla z projektu - nie widzę ikonki odpowiadającej za kasowanie....

Dzięki za odpowiedź!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności