Skocz do zawartości

SEO bohater

SEO-Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Scrapebox posiada wbudowany harvester proxy dzięki czemu można sporo publicznych proxy zdobyć, potem filtruje te, które mają time > 2000 i sprawdzam PageRank.

Dzisiaj nagrałbym video jak 3-5 tyś adresów SB sprawdza w mniej niż 10 minut, ale już uciekam od komputera więc jutro, to zrobię. Pozdrawiam.

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

Czy jest możliwość dodania linku w treści opisu (jeśli katalog taką opcję umożliwia) z poziomu SEObohatera? Bo u mnie pisze, że mogę dodać 3 linki, ale w żadnym seoku nie ma przycisku dodaj link.

suitsquare.jpg.fce55e90692602c9bfcca3e324ebf2be.jpg

Sklep z kolorowymi skarpetkami Nanushki.com | A tu masz części do Enduro Producent części do enduro Enduro7.pl | Garnitury na miarę Suitsquare

Normalnie wpisujesz sobie link w treść opisu w ustawieniach katalogowania. Można np. zrobić tak, że dla danego projektu masz kilka zestawów ustawień. Dla seokatalogów oddzielny z linkami. Filtrujesz tabelę na seokatalogi, wybierasz ten zestaw i jedziesz...

Tak w ogóle, zdaje się, że link w seokach powinien się pojawić gdy wpiszesz więcej treści (ajax), ale to chyba zależy od konkretnego egzemplarza.

Jak jest z licencją na SB, dwa dni temu spotkała mnie katastrofa w postaci padniętego laptopa, właśnie jestem w trakcie wyboru następcy

Tak się zastanawiam jak będzie z SB - mogę zainstalować ponownie na nowej maszynie, czy niestety kupować nową licencję

Lepiej kup - wesprzesz wiekopomne dzieło o znaczeniu międzyplanetarnym ;-)

A tak na poważnie - licencja jest dożywotnia i przypisana jest do człowieka nie do maszyny. Oznacza to tym samym, że jeśli używa się Seo Bohatera samemu, to można go tez zainstalować sobie na dwóch lub więcej komputerach, np. jeden egzemplarz w domu, drugi w pracy, itp. Warunkiem jest, że używa go jedna osoba, na którą wykupiona jest licencja.

pozdrawiam

Grzegorz

Witam!

Nowa wersja 3.0 n jest do ściągnięcia.

1. Zmiany w module rejestracji kont precli wordpress. Pojawił się nowy przycisk pozwalający na w pełni automatyczną rejestrację w preclach. Oczywiście tylko w tych, które na to pozwalają (ale i tak pozwala to zaoszczędzić trochę czasu). Oprócz tego przyciski ładowania i eksportu adresów do tego modułu.

Załaduj listę adresów ok, Kliknij przycisk robota, żeby się rejestrować i ponownie, żeby przerwać automatyczną rejestrację. Pozostałe wordpressy trzeba obrabiać ręcznie - tak jak do tej pory.

Pod prawym przyciskiem są opcje oznaczania adresów.

Z plikiem exe dołączone są trzy pliki z adresami wstępnie sprawdzonymi pod kątem możliwości automatycznej rejestracji.

2. Eksport bazy haseł WP do pliku CSV (w menu/opcje).

3. Eksport bazy zbiorczej adresów do pliku CSV (w menu/opcje).

pozdrawiam

Grzegorz

p.s.

Inne zmiany będą stopniowo wprowadzane, więc proszę niektórych kolegów o zrozumienie. ;-)

witam, od 2 lat używam SK, w związku iż program przestał się rozwijać jestem zmuszony przesiąść się na coś lepszego. W związku z tym mam pytanko, czy w Seo bohaterze jest możliwość wgrania listy katalogów dodanych już w SK,

aby nie zaczynać od nowa pracy tylko kontynuować proces dodawania od tego samego momentu w którym skończyłem w SK. Rozumiem, że jest możliwość wgrania własnej listy katalogów np. ze spisu katalogów Mar-a?

Nagrałem, krótkie video, które pokazuje jak szybko Scrapebox sprawdza PageRank.

Settings->Adjust Maxiumum Connections->PageRank - 100

Proxy publiczne time < 1000

Łącze 1Mb

ScrapeBox

Jeszcze mam pytanie. Przed otwarciem strony można zaznaczyć aby sprawdzało nam Site oraz BL katalogu. Rozumiem, że nie można eksportować ani importować listy katalogów z BL oraz Site ?

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

Rozumiem, że nie można eksportować ani importować listy katalogów z BL oraz Site ?

Sprawdzane jest na bieżąco. A że nie było do tej pory takiej potrzeby zapisu i eksportu tych wartości, więc nie ma.

Co do tego PR, to mnie to trochę zdrzaźniło i zrobiłem bezpośrednie sprawdzanie pr-u bez potrzeby skryptu na serwerze. Szukam teraz tylko jakiejś dobrej listy proxy, a raczej możliwości uaktualniania takiej listy, bo jak wiadomo, proxy zazwyczaj po jakimś czasie przestają działać.

I wtedy też będę mógł tak szybko sprawdzać.

Może ktoś ma konkretne namiary skąd to zdobyć?

Listę proxy proponuję jednak zrzucić na userów. Inaczej masz ciągły problem z utrzymaniem tego. (patrz ostatnie zmiany omniadd Koyotka).

I wtedy guzik do sprawdzania PR.

Pozdrawiam,

BV

Scrapebox & SEO tools Windows VPS łącze 1Gigabit!

Biotechnologia medyczna ..... Seoprzyjazny Silnie Moderowany Katalog Stron PR2

"Ludzie mocno przeceniają swój wpływ na innych i zdecydowanie niedoceniają swojego wpływu na siebie samych" by SZ 2009

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności