Skocz do zawartości

SEO bohater

SEO-Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

A można by tak wyłączyć przeskakiwanie pod dodaniu do katalogu? Denerwuje mnie to strasznie, bo skacze zwykle nie tam gdzie chcę i gubię się w kolejności. Taka mała opcja na skołatane nerwy.... :)

Dzięki!

BV

Scrapebox & SEO tools Windows VPS łącze 1Gigabit!

Biotechnologia medyczna ..... Seoprzyjazny Silnie Moderowany Katalog Stron PR2

"Ludzie mocno przeceniają swój wpływ na innych i zdecydowanie niedoceniają swojego wpływu na siebie samych" by SZ 2009

Bardzo proszę o opcje wyłączenia skakania. Teraz już nie skacze aż tak kosmicznie jak kiedyś, ale po pierwsze nie wiem czemu skacze na zieloną buźkę czasem. Poza tym ja rzadko idę po kolei, a wg bardziej wydumanego klucza.

Pozdrawiam,

BV

Scrapebox & SEO tools Windows VPS łącze 1Gigabit!

Biotechnologia medyczna ..... Seoprzyjazny Silnie Moderowany Katalog Stron PR2

"Ludzie mocno przeceniają swój wpływ na innych i zdecydowanie niedoceniają swojego wpływu na siebie samych" by SZ 2009

kazdy swoja baze dostosowuje do siebie

jesli widziesz katalog platny dobrym pomyslem jest oflagowanie go sobie jako platny

katalogujac nastepne strony i zakladaja filtr na darmowe<>N juz ci nie przeszkadzaja

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

wcale nie musi zajmować dużo czasu.

dodałem ostatnio bazę 1500 SeoKatalogów - wykasowałem wszystkie dane na temat płatności i linków zwrotnych czyli dałem "pustą" bazę z samymi adresami.

i nastepnie zacząłem dodawać strony po kolei i jak się okazało, że katalog jest płatny to go odznaczałem jako płatny.

W ten sposób w miarę jak dodajesz strony to i bazę czyścisz - może i zajmuje to więcej czasu ale nie ma rzczy/baz doskonałych :)

Witam.

Dlaczego podczas dodawania w żadnym z ok 700 katalogów na skrypcie seokatalog nie mogę wybrać dodatkowej podkategorii. Tzn. po wybraniu kategorii głównej nie pokazuje się select do wybrania podkategorii ;/

suitsquare.jpg.fce55e90692602c9bfcca3e324ebf2be.jpg

Sklep z kolorowymi skarpetkami Nanushki.com | A tu masz części do Enduro Producent części do enduro Enduro7.pl | Garnitury na miarę Suitsquare

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności