Skocz do zawartości

SEO bohater

SEO-Admin

Rekomendowane odpowiedzi

Mi przy następnej aktualizacji softu przydałaby się dodatkowa kolumna w zbiorczej bazie danych. Kolumną byłby site. Właściwie to by się przydała i kolumna BL. Dane w tych dwóch kolumnach można byłoby aktualizować poprzez wczytanie np. pliku jak to ma miejsce z PR. Sortowanie po Site i BL też by się przydało :) Teraz dodaję do katalogów według PR, ale wolałbym według SITE.

Pozdrawiam i mam nadzieję, że moja sugestia wejdzie w życie z nadchodzącymi świętami ;)

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dwa dni temu kupiłem i pojawiły się trzy pytania dotyczące SeoKatalogów:

1) Usługa Quick podobno otwiera automatycznie kategorie wpisów. U mnie ta funkcja działa jednak w co 20 katalogu...

2) Jak poradzić sobie z wstawianiem linków w opisach, skoro jeden katalog dopuszcza 3 linki, inny 1, a następny wcale? Linki w ustawieniach dawać jako <a href> czy ? Zauważyłem, że dając <a href> zdarzają się sytuacje, że np. katalog przyjmuje tylko 1 link, a przechodzi opis z dwoma linkami.

3) Jak to jest z pingowaniem? Skąd program weźmie adres wpisu?

Z góry dzięki wink.gif

1. Jeśli chodzi o quick, to pojawiło się ostatnio trochę nowych skatów, więc ich nie ma w bazie quick. Zresztą, jak pisałem, to jest w fazie eksperymentalnej. Trochę mam z tym opóźnienia, bo w międzyczasie musiałem kilka pomniejszych rzeczy zrobić. Ale na tapecie cały czas ta funkcja jest i będzie udoskonalona. Będę chciał dorobić funkcję automatycznego skanowania niektórych typów katalogów i dodania ich do bazy quick.

2. Ciężka sprawa. Zbyt dużo zmiennych zależnych od moderatorów.

3. Adres wpisu to ten, który jest na pasku adresu. Czyli po zaakceptowaniu wpisu trzeba wejść i wyświetlić podstronę, na której jest Twój wpis. Klikasz wtedy na zieloną buźkę, katalog zostaje oznaczony, wyskakuje okienko pingowania z bieżącym adresem.

pozdrawiam

Grzegorz

@bkartol - tak, ale tam wybieram między 3 a 2 to nie mogę ustawić tak, żeby były najpierw 2 a później 3. Tylko pokazują się one tak, że czasem 2 za chwilę 3 później 2 itd. Nie da się tego posegregować.

Internety robie! Jeśli Ty też to sprawdź nowy SAX.PL - tani hosting www. Kod rabatowy dający 50% zniżki to: [sAX2014].

Mam pytanie do uzytkowników, jak sobie radzicie z katalogami w których wczytuje się jedynie reklama adsense?

Gdy używam Gecko w zasadzie ten problem nie występuje ale pole wyboru np wpisu nie działa

Także i tak źle i tak niedobrze

Jeszcze raz załaduj dany katalog i powinno prawidłowo wejść.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności