Skocz do zawartości

SEO bohater

SEO-Admin

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Nie wiem czy pisałem o tym, ale raczej nie.

Czy trudnym byłoby dorobienie funkcji dodającej synonimy względem zaznaczonego tekstu. Co mam na myśli ? A więc przykład:

Ładna pogoda

Zaznaczam cały tekst "Ładna pogoda"

i

pojawiają mi zdania, które wcześnie dodałem jako synonimy np.

{Ładna pogoda|Ładna pogoda za oknem|Na dworze jest ciepło} dlatego idę pograć w piłkę.

Taka funkcjonalność jest na pewno do zrobienia, bo już spotkałem się z nią.

Jeszcze tak przy okazji: Będzie w przyszłości wprowadza opcja o której pisałem tutaj: https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...st&p=782189 ?

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nie, nie - chodzi o podmienianie określonych dłuższych fraz, jak teraz wyrazów, własnych przez siebie zdefiniowanych

pojawiają mi zdania, które wcześnie dodałem jako synonimy

no właśnie

Na tym przykładzie {Ładna pogoda|Ładna pogoda za oknem|Na dworze jest ciepło} klikając + dodaj do synonimów, podpowiedzi uzyskasz tylko do "Ładna"

Ciepło za oknem - chcesz uzyskać powyższy ciąg synonimów i lipa, przyłożysz kursor do Ciepło - nic, do oknem - nic. Nie uzyskasz wspomnianego

Ładna pogoda|Ładna pogoda za oknem|Na dworze jest ciepło}

Witam!

Mam pytanko. Już tłumacze o co chodzi. Dodaje sobie katalog i oznaczam go "Czeka"(czeka na przyjęcie). Po kilku dniach dostaje maila z załączonym linkiem, powiadamiając mnie, że został dodany. I teraz muszę odpalić program, znaleźć katalog pod daną nazwą(oraz znaczkiem), a następnie określić go jako "dodany" i (co mnie bardzo irytuje) wkleić link z podstroną do twojego wpisu w danym katalogu.

Czy znacie może jakaś szybszą metodę? Albo pomysł, aby dodać taką funkcje, która by to przyspieszyła ?

Dzięki za odpowiedz,

Robaczek.

W zasadzie, to przesunięcie statusu z oczekującego na dodany ma znaczenie tylko statystyczne (przynajmniej dla mnie - nie wiem jak u innych). Dla mnie jedyny pożytek z takiego linku do wpisu jest taki, że można go zaimportować do SB Pingera i zapingować. No chyba, że ktoś pozycjonuje komuś i musi robić raport. Więc jeśli działasz tylko dla siebie, to ja bym się nie bawił już w oznaczanie na zielono. Wystarczy, że katalog jest oznaczony, że do niego dodano, a link zapingować i po kłopocie.

pozdrawiam

Grzegorz

Ja jeżeli wpis został zgłoszony,wysłany prawidłowo to zaznaczam jako dodany, a na to ze wpis zostanie odrzucony przez moderatora SB niema żadnego wpływu.

A listę do pingowanie tworze się w notatniku z linków już do konkretnego wpisu.Przynajmniej ja tak robię, ale ja dodaje tylko do SEOkatalogow

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności