Skocz do zawartości

SEO bohater

SEO-Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Życząc Wszystkim Wesołych Świąt

zapraszam do uaktualnienia programu!

Wersja 3.0r zawiera:

1. Rozwinięcie metody mieszania tekstu opisu tak, aby można było mieszać we wszystkich wariantach mieszania akapitów i zdań w akapitach. Działanie jest takie:

Jeśli w tekście jest chociaż jeden znacznik <nowy-akapit> program bierze pod uwagę opcję "mieszaj akapity" i "mieszaj zdania" odpowiednio mieszając (lub nie) akapity pomiędzy sobą i mieszając (lub nie) zdania w akapitach.

Jeśli w tekście brak jest znacznika <nowy-akapit>, to program pomija opcję mieszania akapitów i tylko miesza (lub nie) zdania opisu.

Poprawka polega na tym, że w poprzedniej wersji brakowało możliwości mieszania zdań w ramach nie pomieszanych akapitów.

2. Lepsze sprawdzanie poprawności łańcuchów synonimów, tak aby wyłapywane były błędne zagnieżdżenia i braki klamer. W celu sprawdzenia poprawności kliknij przycisk "koloruj/test" w edytorze opisów. Z błędnymi zakończeniami klamer był też związany efekt ucinania pierwszych liter w opisie w trakcie wklejania.

3. Usunięcie błędu podglądu polegającego na dopisywaniu do tekstu czegoś w stylu "color:green"

4. Opóźnienie chowania się tabelki adresu, tak aby po przypadkowym wyjechaniu kursorem poza tabelkę nie chowała się ona od razu.

5. Opcja importu haseł WP.

6. Zapis stanu opcji zmiany zestawu ustawień (osobno dla każdego projektu).

Resztę oczywiście stopniowo będę poprawiał i udoskonalał.

pozdrawiam

Grzegorz

@raado

Przy wypełnianiu formularzy nic nie grzebałem, więc powinno działać tak jak wcześniej. Chyba, że coś z tekstem opisu jest nie tak i przy generowaniu tekstu przerywa? Chociaż i to byłoby dziwne.

@vampirus

Zobaczę przy następnych wersjach. Póki co, może po prostu takie katalogi dawać do beznadziejnych? A potem je jednym rzutem usuwać.

Faktycznie, w gecko przedobrzyłem ostatnio przy odchudzaniu programu i nie wklejało. Już to poprawiłem i wypuszczę dzisiaj poprawkę r2.

Natomiast co do IE i zatrzymywania się na skryptach googla. Czy po ponownym kliknięciu w ten sam adres w tabeli, strona się otwiera dalej?

pozdrawiam

Grzegorz

EDIT: Poprawka jest do ściągnięcia, jakby co.

Witam!

Było na podstronie faq: https://seo.cyfropolis.pl/index.php/faq

Cytuję:

Czy licencja pozwala na pozycjonowanie dowolnej ilości projektów? Czy mogę używać programu na dwóch komputerach?

Tak, nie ma ograniczeń. Pod warunkiem, że ty sam używasz programu. Można używać programu na dwóch lub więcej stanowiskach, o ile korzystasz z programu sam. W przypadku firm, gdzie program będzie używany przez więcej osób, należy dokupić licencję, żeby być fair względem mnie i nie mieć kłopotów z prawem.

pozdrawiam

Grzegorz

Davi Czasami dobrze jest skorzystać z mini wyszukiwarki pod tematem:

Ja ponawiam pytanie: https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...mp;#entry782189

Jest w planach to o czym napisałem ?

Tak pytam z ciekawości :)

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

@arve_lek

W planach jest, ale na razię zbieram się zrobienia pewnego narzędzia, które jest mi potrzebne m. innymi do tej funkcji.

@tibi

Tutaj to ja też się zdziwiłem, bo co ma wspólnego wyświetlanie w sensie ładowania strony z przedstawieniem wyniku na monitorze? :)

hmmm, ale może jest tu jakiś trop.

Odpalając IE włączał mi się na monitorze obok, który najczęściej jest wyłączony.

Ale wcześniej też odpalałeś przeglądarkę IE, tyle że na innym monitorze, czy nie odpalałeś w ogóle?

Bo może przy uruchomieniu przeglądarki IE w którymś momencie sobie coś keszuje, albo zapisuje jakieś cookie.

mam propozycje odnosnie baz quick

dalo by rade aby ich filtrowanie odbywalo sie na podstawie wczesniej ustalonych filtrow?

bo jak mi wypisuje katalogi ktory co drugi jest platny to zaczyna sie niepotrzebnie tracic czas

jak wyglada tez kwestia takiego harvestera do powieksania bazy quick? dalo by rade ja udostepnic aby sobie samemu powiekszac o wlasne katalogi czy musimy czekac?

na seoki jest duzy bum, ale i rotacja w nich tez jest duza z platnosciami wiec oba rozwiazania bylyby bardzo przydatne

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

Święta, końcówka roku... to wszystko wpływa na spowolnienie pracy ;-)

Ale skoro mamy już nowy rok, to powoli będzie się wchodzić na obroty. Żadnych dat jednak nie mogę podać, bo wiecie jak to jest z tym podawaniem nieprzekraczalnych terminów, które przesuwa się po pięć razy. ;-)

pozdrawiam

Grzegorz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności