Skocz do zawartości

SEO bohater

SEO-Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Wirusów i trojanów program raczej nie ma, bo sprawdzałem i mam cały czas świeżą avirę. Też miałem comodo, ale ostatnio chyba jest przewrażliwiony. U mnie jakiś czas temu w pewnym momencie po aktualizacji przerywał mi ciągle połączenie z netem. W końcu go odinstalowałem i mam spokój.

Program na ta chwile umozliwia korzystanie albo z 1 albo z wszystkich zestawow naraz w danym projekcie.

Dalo by rade wprowadzic checkboxy do wyboru aktywnych zestawow? Bylobyto baaaaaaaaaardzo przydatne przy pracy na seokach przyjmujacych (lub nie) dodatkowy link

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

Program na ta chwile umozliwia korzystanie albo z 1 albo z wszystkich zestawow naraz w danym projekcie.

Dalo by rade wprowadzic checkboxy do wyboru aktywnych zestawow? Bylobyto baaaaaaaaaardzo przydatne przy pracy na seokach przyjmujacych (lub nie) dodatkowy link

Chciałbyś, żeby w ustawieniach katalogowania był checkbox, że zestaw ma być brany pod uwagę, tak?

pozdr

Grzegorz

dokladnie

zazwyczaj mam 2-3 zestawy dlugich i 4-6 krotkich, jak katalogow przybywa musze powracac do wybranych zestawow, a na ta chwile jedyna opcja to trzymac je w odrebnych plikac a w bohaterze kasowac aktualnie nieuzywane

dosyc uciazliwe

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

Zainstalowałem u siebie wersję demo i mam kilka pytań:

1. Czy korzystanie z silnika Gecko wymaga zainstalowania Mozilli? Bo na IE wszystko działa jak należy, a na Gecko niestety nie.

2. Czy planowana jest automatyczna obsługa Captchy przez zewnętrzne serwisy?

3. Czy jest możliwość kolorowania wielu fraz na różne kolory? Zależy mi np. na "dodaj", ale chciałbym także, aby "perfumy" kolorowały się na różowo, a "kosmetyki" na niebiesko, da się to teraz zrobić, bo widzę tylko 2 pola?

Ostatnio miałem okazję spędzić wakacje w Turcji. Znalazłem fajne informacje dla turystów. Pewnie mają tego więcej :)

Na koniec polecam artykuł Pauliny o najlepszych tabletkach na odchudzanie!

suitsquare.jpg.fce55e90692602c9bfcca3e324ebf2be.jpg

Sklep z kolorowymi skarpetkami Nanushki.com | A tu masz części do Enduro Producent części do enduro Enduro7.pl | Garnitury na miarę Suitsquare

Nie wiem czy już było, ale dziś na gecko trzeba było odświeżać tokena zanim stał się widoczny. Nie wiem czy to wina programu, moja czy tez werrsji 1.41 seokata :P

Pozycjonowanie i tworzenie stron internetowych - urbancreative.pl, Z sukcesem szprzedaję Tynki Kabe w okolicach Grodziska Mazowieckiego

Ponawiam pytania.

1. Czy korzystanie z silnika Gecko wymaga zainstalowania Mozilli? Bo na IE wszystko działa jak należy, a na Gecko niestety nie.

2. Czy planowana jest automatyczna obsługa Captchy przez zewnętrzne serwisy?

3. Czy jest możliwość kolorowania wielu fraz na różne kolory? Zależy mi np. na "dodaj", ale chciałbym także, aby "perfumy" kolorowały się na różowo, a "kosmetyki" na niebiesko, da się to teraz zrobić, bo widzę tylko 2 pola?

Ostatnio miałem okazję spędzić wakacje w Turcji. Znalazłem fajne informacje dla turystów. Pewnie mają tego więcej :)

Na koniec polecam artykuł Pauliny o najlepszych tabletkach na odchudzanie!

Witam!

Ad. 1. Nie, program sam instaluje osobne biblioteki. Niestety, jest to związane z takim a nie innym działaniem. Kłopot jest zazwyczaj z ajaxem, niektórymi wersjami skryptu wordpress.

Ad. 2. Nie myślałem jeszcze o tym, bo i tak mam na razie sporo grubych rzeczy do zrobienia, ale może przymierzę się do decaptchera.

Ad. 3. Na razie nie ma. Nie jestem pewny czy jest na to aż takie zapotrzebowanie. Teoretycznie możnaby to wprowadzić. Zapiszę sobie na wszelki wypadek.

Na razie piszę tutoriala do preclowania w seo bohaterze, bo wiele osób nie do końca jest zorientowanych jak to trzeba robić.

pozdrawiam

Grzegorz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności