Skocz do zawartości

SEO bohater

SEO-Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

tylko ze jest juz sporo narzedzi do sprawdzania indeksacji, site itp robinie kolejnego z jedna funkcja i tak zmusza do korzystania z innych

jesli warto by rozwijac pingera to juz calkowicie robiac z niego caly kombajn do sprawdzania site swojego zaplecza i wpisow w katalogach

- wymagane bylyby projekty (np wpisy dla okreslonych stron ktore sprawdzamy gdy tylko pracujemy na nich) jak i cale zaplecze sprawdzane cyklicznie - wybieranie z listy ktore projekty ida do sprawdzenia i program sprawdza (lacznie z historia i wykresami jak to zrobil Maximus) - przy zapleczu przydalyby sie komunikaty jesli site jakiej zapelczowki spadl o np 50% - do ustawienia w opcjach

- przy sprawdzaniu indeksacji wpisow jesli jej nie znajdzie - program musi wyparsowac sobie adres domeny i sprawdzic czy domena jest w indeksie, i flagowac

- pingowanie z wyborem calych projektow + pole na wklejenie listy url do jednorazowego pingniecia

taki program mialby szanse byc takze odrebnym narzedziem i pare osob na pewno by sie zainteresowalo

w innym wypadku uwazam ze nie ma sensu pisac slabego niedorobionego programiku gdzie i tak trzeba korzystac z innych

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

Witaj Seo Bohaterze :-)

Proszę o modyfikację w pozycji 'Statystyka':

- eksport do csv tylko dodanych, które nie są oczekujące.

- może lepiej by było gdyby dało się wybierać przed eksportem jakiego statusu eksport ma dotyczyć.

- dodanie innych statusów - ja np.: zmieniam sobie status na '3' jeśli link już nie istnieje po sprawdzeniu innym programem BL do mojej strony a '4' gdy strona jest już zaindeksowana. Taki inny status byłby brany pod uwagę przez SB Pingera i nie było by niepotrzebnych pingów.

Pozdrawiam,

Stachu99

Oczywiście, moje wypowiedzi mogą być całkowicie beznadziejne gdyż jestem laikiem w PIO.

(Seo) Bohaterze, a mi często staje.. SB-Pinger ;)

Niedawno odkryłem, że chodzi osobno. Swietna konstrukcja, ale lubi się zatrzymywać :)

502 Bad Gateway - komputer chodzi całą noc, a postepów nie ma - moze móglby przechodzić dalej niezaliczając strzału..

I jeszcze jeden problem. Nie wiem jakie są jego przyczyny, może aero (win7, 64): gubi kolory - wszystkie elementy kolorowe robia sie czarne, wyglada jak awaria. Troche podobnie mi sie chrome krzaczy przy awarii wtyczek flashowych..

Na wysoki cholesterol - aloes: aloeamer.pl

Witam!

Ze sprawdzaniem wpisów i rozwinięciem statystyki na razie nic ;-) Pracuję na razie nad czymś innym, co było zgłaszane wcześniej. Mam nadzieję, że stopniowo większość rzeczy będzie wdrożone, ale szybkość na początku roku mam wybitnie obniżoną, i muszę trzymać się głównego planu. ;-)

pozdrawiam

Grzegorz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności