Skocz do zawartości

SEO bohater

SEO-Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Jak wlaczyc takie szybkie wybieranie kategori?

Opcje -> Ustawienia główne -> Trzeba tutaj zahaczyć ostatnią opcję

Ostatnio miałem okazję spędzić wakacje w Turcji. Znalazłem fajne informacje dla turystów. Pewnie mają tego więcej :)

Na koniec polecam artykuł Pauliny o najlepszych tabletkach na odchudzanie!

Ma ktoś podobny problem?

ładuje listę adresów profili od xrumera do scrapebox'a, zapisuje jako .csv i ładuje do SEO pingera = kupa, nic nie załadowało.. wft?

W wolnej chwili lubię grać z kumplami od 4 lat w Metin2 wojownikiem mentalem,

Pogrywam także na serwer metin2 który pozwala się odstresować od ciężkiej pracy.

Czasami coś oglądam, uzywająć programu p2p, eMule taki osiołek :) tylko wymaga listy server.met

A dlaczego nie pingujesz scrapeboxem?

Ponieważ w SB Pinger mam opcję co 15 min ponawiania pingu, a w SB nie mam stron do indexowania dobrych, a druga sprawa że nie chce mi się co jakiś czas pingować ^^ wolę automatycznie xD

W wolnej chwili lubię grać z kumplami od 4 lat w Metin2 wojownikiem mentalem,

Pogrywam także na serwer metin2 który pozwala się odstresować od ciężkiej pracy.

Czasami coś oglądam, uzywająć programu p2p, eMule taki osiołek :) tylko wymaga listy server.met

odzież - darmowe

Tak zgadzam się, chodziło mi o to że po przefiltrowaniu - darmowe to z połowa albo więcej było płatne, a co do bazy to dopiero zaczynam ją zbierać więc wszystko przede mną.

Kolego Qbexus jaki polecasz program z automatów?

Dezynsekcja

Wakeboard Clothing - AwakeClothing.com

YOUCANWAKE.COM - wakeblog - Wakeboard i wakeskate w Polsce

Tak zgadzam się, chodziło mi o to że po przefiltrowaniu - darmowe to z połowa albo więcej było płatne, a co do bazy to dopiero zaczynam ją zbierać więc wszystko przede mną.

sa ludzie co sprzedaja przefiltrowane listy - ale przefiltrowana lista jest aktualna mniej wiecej miesiac, a w wypadku seokow najwyzej tydzien...

chcesz na bierzaco - kupujesz lub robisz to samemu caly czas

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

ładuje listę adresów profili od xrumera do scrapebox'a, zapisuje jako .csv i ładuje do SEO pingera = kupa, nic nie załadowało.. wft?

Witam!

Sprawdź dokładnie, czy linie w pliku csv, który tworzysz mają dokładnie taki sam format jaki jest wymagany przez sb pingera. Jeśli tak, to musi to wskoczyć.

pozdrawiam

Grzegorz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności