Skocz do zawartości

SEO bohater

SEO-Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

mam pytanie odnosnie statystyk wpisow dodanych i oczekujacych

wiekszosc wpisow dodawanych do seokatow ma na poczatku status oczekujace na akceptacje

i w statystykach danego projektu link do wpisu to np katalog.pl/dodaj-strone

jak to wyeksportuje i bede chcial pingowac to bedzie bez sensu

czy to wszystko musze poprawiac recznie czy moge to jakos zautomatyzowac ?

Witam, program też nabyłem ostatnio wreszcie po długich oporach. Wygląda sympatycznie i przejrzyście.

Jeden tylko problemik, może ktoś też go miał i się podzieli rozwiązaniem.

Otóż jak rozumiem przy dodawaniu do katalogów, kliknięcie na adresie katalogu powinno wywołać stronę w jednej z zakładek. Jednak tak mi się nie dzieje. Po kliknięciu na katalog, program zaczyna mi migotać, jakby chciał na siłe otworzyć strone w zakładce ale nic z tego. Nie mogę rownież zamykac zakładek ani nic z nimi robić.

Co z tym poczynić?

DARMOWY Katalog Stron

...i jeszcze jeden zadbany Katalog Stron

Portal Reklamowy - Baza Firm

Dzięki za rady.

@ebsand dodając ocenę katalogu, można później przefiltorwać przez to ocenę i wynikiem będą katalogi których oczekujesz.

@dandez spróbuj przełączyć Gecko na IE może to pomoże?

Dezynsekcja

Wakeboard Clothing - AwakeClothing.com

YOUCANWAKE.COM - wakeblog - Wakeboard i wakeskate w Polsce

@Jurek

Pinguje się podstronę, na której jest już twój wpis. Czyli jeśli dodajesz wpis i moderacja jest automatyczna (czyli jej nie ma), to można wejść na podstronę twojego wpisu, prawda? W tym momencie w pasku nad przeglądarką powinien pojawić się też adres tej podstrony. Wtedy dopiero klika się zieloną buźkę i ten adres otwartej podstrony będzie zapisany do bazy statystyki.

W przypadku opóźnionej moderacji trzeba faktycznie zbierać sobie adresy z maili z informacją o zatwierdzeniu i już nie bawić się w zamianę statusu z żółtego na zielony, tylko dopisać do listy SB Pingera i tam wpuścić dany adres w pingowanie.

@dandez

Tak jak Ci pisałem na forum bohatera, może screenshoty mi coś powiedzą, bo to migotanie jest podejrzane...

pozdrawiam

Grzegorz

Witam, przed chwilą kupiłem SEO bohatera i... nie bardzo wiem jak go mam otrzymać. Zapłaciłem za pomocą ePłatności, mam komunikat że "Transakcja OK", ale żadnego linku do programu, na mailu też cisza. Jak to się odbywa? Oczywiście pytam, nic nie insynuuje, jestem spokojny !!!

Okolice Krakowa - zdjęcia, opisy wycieczek po Małopolsce etc.

r0qqgk.gif

Witam!

Ok, ale tak w ogóle, to chodzi mi po głowie, żeby przepisać program od nowa, zmieniając wszystko pod kątem waszych uwag. Przede wszystkim chciałbym przejść na inny system przechowywania danych (pewnie sqlite) i ulepszyć wszystkie operacje związane ze zmianami właściwości katalogów, zmienić system otwierania w zakładkach, dokończyć funkcję szybkiego wchodzenia w podkategorie i wprowadzić trochę automatycznego dodawania. Dlatego ostatnio nic nowego nie wypuszczałem, bo robię różne testy i myślę... ;-)

pozdrawiam

Grzegorz

SEO-admin jaka duża jest obecnie baza katalogów? Mam ochotę kupić bohatera ale jak ma wyjść nowy to nie wiem czy się nie wstrzymam, więc kiedy planujesz puszczenie nowej wersji? Automatyczne dodawanie to kapitalny dodatek.

Można będzie ściągnąć upgrade czy trzeba kupować nową wersję, a jeśli tak to jaka będzie cena nowego bohatera?

pozdro

@masacra

Wiesz, że przy ręcznym dodawaniu wielkość bazy katalogów nie ma znaczenia. Wielkość bazy katalogów może się liczyć przy dodawarkach automatycznych typu np. Publiker. Przy ręcznym dodawaniu ludzie zazwyczaj bazują na kupionych lub zrobionych przez siebie bazach dobrych katalogów do których opłaca się ręcznie (czy też wspomagając się np SeoBohaterem) dodawać. Nikt normalny chyba nie dodaje SeoBohaterem wpisów do setek qlwebów z site=3 i PR=n/a :(

@mascara

Na razie coś tam dopiero myślę i być może będę coś robił równolegle. Zanim wyjdzie nowa wersja, to może minąć trochę czasu, tym bardziej, że trochę zwolniłem ostatnio. Tak czy inaczej, update jest darmowe, a jeśli wyszłaby całkiem inna wersja z fajnymi możliwościami, to nawet gdybym zdecydował się poprosić o jakiś money to byłaby to symboliczna suma. ;-)

pozdrawiam

Grzegorz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności