Skocz do zawartości

SEO bohater

SEO-Admin

Rekomendowane odpowiedzi

Kiedy się spodziewamy jakiś poprawek w działaniu SB ?

Druga sprawa, exportuję listy katalogów do .csv pliku, i jak je teraz wgrać do scrapeboxa, aby sprawdzić jaki mają pr np, wykasowac duplikaty i wgrac ponownie do seobohatera?

W wolnej chwili lubię grać z kumplami od 4 lat w Metin2 wojownikiem mentalem,

Pogrywam także na serwer metin2 który pozwala się odstresować od ciężkiej pracy.

Czasami coś oglądam, uzywająć programu p2p, eMule taki osiołek :) tylko wymaga listy server.met

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Mam pytanie, bo dopiero od dziś mam to urządzenie.

Czy program ten zapisuje mi linki do moich wpisów abym mógł je później wkleić do programu i pingować ?

Jak dodajecie do seokatatalogów czy również nie możecie rozwinąć drzewka kategorii, a co za tym idzie wasz wpis nie może być dodany ?

Jak usunąć listę/spis obecnych katalogów, który jest w standardzie, żeby ich nie było w ogóle bo chce wgrać swoją darmową listę katalogów.

Najnowocześniejszy Hotel Nad Morzem Grand Lubicz 5*
Apartamenty w Ustce tylko w pensjonacie Villa Wenel

Mam pytanie, bo dopiero od dziś mam to urządzenie.

Czy program ten zapisuje mi linki do moich wpisów abym mógł je później wkleić do programu i pingować ?

Jak dodajecie do seokatatalogów czy również nie możecie rozwinąć drzewka kategorii, a co za tym idzie wasz wpis nie może być dodany ?

Jak usunąć listę/spis obecnych katalogów, który jest w standardzie, żeby ich nie było w ogóle bo chce wgrać swoją darmową listę katalogów.

1.Nie, ale fajne by wsprowadzić taką opcję, że skrypt by pobierał dane.

2. Czasami się zdarza

3. Nie mam pojęcia ;p

W wolnej chwili lubię grać z kumplami od 4 lat w Metin2 wojownikiem mentalem,

Pogrywam także na serwer metin2 który pozwala się odstresować od ciężkiej pracy.

Czasami coś oglądam, uzywająć programu p2p, eMule taki osiołek :) tylko wymaga listy server.met

1. Jak masz linki do zrobionych już wpisów to od razu doklej je do pliku importu w sb pingerze, zaimportuj tam i pinguj automatycznie w tamtym programie.

Czyli mam je ręcznie kopiować po każdym dodanym katalogu i wklejać do pliku importuj w sb pingerze ?

Nie można jakoś łatwiej ? To widzę, że pozostaje mi co jedynie z meila kopiować będzie łatwiej

Czy tylko ja zauważyłem, że dodawanie linków za pomocą znaczników #1...n powoduję dziwną rzecz, a mianowicie.

Czyżby SEOBohater {miał|posiadał} #1 {buga|błąd} ?

wygeneruje mi np.

Czyżby SEOBohater posiadał anchor ?

Wychodzi na to, że po każdym znaczniku 1# nie wyświetla się bezpośredni zbiór synonimów.

Chyba, że nie potrafię korzystać ze znaczników ;) Choć o ile dobrze pamiętam we wcześniejszych wersjach nie było takiego problemu.

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

Czy ktoś posiada taki sam problem jak ja, a mianowicie: Jeżeli dodaje SeoBohaterem i ma ustawioną przeglądarkę IE, to jeżeli wchodzi do seokatalogu klika na "dodaj stronę" i wyskakuje takie coś:

Witryna sieci Web odrzuciła żądanie pokazania tej strony sieci Web

HTTP 403

Najbardziej prawdopodobne przyczyny:

Ta witryna sieci web wymaga, aby użytkownik się zalogował.

Możesz spróbować wykonać następujące czynności:

Przejdź do poprzedniej strony.

Więcej informacji

Ten błąd (HTTP 403 — Dostęp zabroniony) oznacza, że program Internet Explorer połączył się z witryną sieci Web, ale nie ma uprawnień do wyświetlenia strony sieci Web.

Aby uzyskać więcej informacji na temat błędów protokołu HTTP, zobacz Pomoc.

Czy ktoś z was wie jak ten problem rozwiązać, bo mam ten program od 3 dni i nie mogę katalogować i ciągle ręcznie muszę dodawać wpisy...

Dzięki za pomoc!

Czy ktoś posiada taki sam problem jak ja, a mianowicie: Jeżeli dodaje SeoBohaterem i ma ustawioną przeglądarkę IE, to jeżeli wchodzi do seokatalogu klika na "dodaj stronę" i wyskakuje takie coś:

Ale pisałeś mi na priv, że w zwykłej przeglądarce IE w systemie masz to samo, więc chyba jest tutaj coś z ustawieniami IE. Nie wiem, jakaś blokada. A ponieważ bohater pracuje na silniku systemu to wyświetla ten sam błąd.

Na razie nie wiem co tu powiedzieć. Może kiedyś na samym początku, gdy IE pyta czy wysyłać informacje, to dałeś przypadkowo "nie"?

Ale pisałeś mi na priv, że w zwykłej przeglądarce IE w systemie masz to samo, więc chyba jest tutaj coś z ustawieniami IE. Nie wiem, jakaś blokada. A ponieważ bohater pracuje na silniku systemu to wyświetla ten sam błąd.

Na razie nie wiem co tu powiedzieć. Może kiedyś na samym początku, gdy IE pyta czy wysyłać informacje, to dałeś przypadkowo "nie"?

Tego nie pamiętam system stoi od 1,5 roku, więc ciężko mi jest sobie przypomnieć co zrobiłem 1,5 roku temu jak otworzyłem przeglądarkę IE, a po chwili zainstalowałem Mozille i nie korzystałem przez ten czas z IE.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności