Skocz do zawartości

SEO bohater

SEO-Admin

Rekomendowane odpowiedzi

Nadal wyskakuje taki błąd, nie wiem o co chodzi...

Witryna sieci Web odrzuciła żądanie pokazania tej strony sieci Web

HTTP 403

Najbardziej prawdopodobne przyczyny:

Ta witryna sieci web wymaga, aby użytkownik się zalogował.

Możesz spróbować wykonać następujące czynności:

Przejdź do poprzedniej strony.

Więcej informacji

I na dodatek za każdym razem jak chce włączyć IE to wyskakuje zapytanie "Kontrola konta użytkownika" Albo kontynuuj lub Anuluj...

A nie dodawałem IE do programów które potrzebują potwierdzenia administracji... nie wiem o co chodzi w ogóle... Jak ja nie cierpię tego z****ego IE

Najnowocześniejszy Hotel Nad Morzem Grand Lubicz 5*
Apartamenty w Ustce tylko w pensjonacie Villa Wenel

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

No właśnie dla mnie jest to zagadką. Ogólnie dziwi mnie, to że inne osoby które katalogują SeoBohaterem tego nie zauważyły. Czyżby mieli słabą bazę SEOKatalogów ? Albo tylko u nie licznych występuje problem z wklejeniem danych do katalogu gry.abc

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

A bo te gry.abc to jakaś dziwna wersja oparta na ramkach. ;-)

Druga ramka to bry.pl i tam możesz dodać do tej strony. Po prostu seo bohater nie analizuje aż tak bardzo kodu strony i nie przechodzi do ramek we framesecie, bo dopiero tam widoczne są w kodzie formularze, mimo, że na ekranie widać je od razu. Nie wiem czy warto nad tym się męczyć dla kilku udziwnionych stron spośród tysięcy.

Zawsze jednak można podejrzeć źródło w takich przypadkach samemu i gdy widoczna jest struktura ramek to można przejść do adresu zawierającego główną treść.

pozdrawiam

Grzegorz

Jak przełącze na Gecko, to mogę dodawać tzn. uzupełniam wpis i jak dochodzę do momentu wybrania kategorii to nie można rozwinąć wachlarza podkategorii, co za tym idzie nie mogę ukończyć dodania wpisu.. SeoBohater jest pod IE tak jak mi napisał to Grzegorz

Czołem!

No i jak tam, Arthoor? Udało ci się przeinstalować w systemie IE, albo zrobić update IE? Bo dopóki nie będziesz mógł normalnie wysłać z internet explorera, to z seo bohateraz też się nie uda.

Może podeślesz mi zrzut ekranu takiej sytuacji, gdy IE pokazuje ten komunikat?

pozdrawiam

Grzegorz

p.s. Może zajrzyj jeszcze tu: https://windows.microsoft.com/pl-PL/windows...ges-HTTP-errors

albo więcej:

https://www.google.pl/#hl=pl&source=hp&...f20aa14e5fb5152

Kolejny dzień i nie mogę w dalszym ciągu katalogować tym programem, już nie mam sił na to serio...

Tak wygląda screen:

https://wgrajfoto.pl/pokaz/img0211/15c70.jpg

//UPDATE

Po zastosowaniu się do Twoich powyższych zaleceń, teraz wyskakuje mi taki komunikat po przyciśnięciu na "Dodaj stronę"

https://www.pikipimp.com/pp/pimped_photo/s/...s=1298542514047

Wczoraj zadzwoniłem, dowiedziałem się wszystkiego, wpłaciłem pieniądze, wysłałem screena z potwierdzeniem wpłaty i po ponad godzinie miałem program. Rewelacja!

Na razie obczajam ale widzę że było warto :D

Mam tylko jedno pytanie odnośnie synonimizatora, czy synonimy od początku muszę dodawać swoje? Bo prawdę mówiąc myślałem że w programie automatycznie będzie rozbudowana baza synonimów a u mnie nie ma chyba że coś schrzaniłem :)

ArTh00r kasa nie poszła w błoto, tak jak mówił SEO-admin albo reinstall IE albo najlepiej format.

pozdrawiam

ArTh00r kasa nie poszła w błoto, tak jak mówił SEO-admin albo reinstall IE albo najlepiej format.

pozdrawiam

Format ? Podaruj sobie takie doradzanie...

Reinstal IE już robiłem i nadal nic...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności