Skocz do zawartości

SEO bohater

SEO-Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@artur

Dopóki nie uda się wysłać formularza z systemowej przeglądarki IE, dopóty nie uda się tego zrobić w Seo Bohaterze. Dlatego należy najpierw ożywić pod tym względem IE. Nie wiem, reset ustawień, update?

Zresztą może spróbuj sprawdzić działanie programu na innym kompie? Tam gdzie działa IE?

@masacra

Musisz doinstalować bazy synonimów. Z linków podanych w mailu.

słuchaj po wydaniu 80 zł powodzenia

Mi się nie rozchodzi o 80zł, tylko zależy mi na czasie, a z tym moim problemem stoję w miejscu i nic nie mogę robić tzn. mogę i robię, kataloguje ręcznie w dalszym ciągu...

Dlatego lepiej jakby był ten program kompatybilny z inną przeglądarką np. Mozilla.

Tam mi wszystko śmiga elegancko lecz jak już trzeba wybrać podkategorie, do której chcemy dodać nasz wpis w seokatalogu to drzewko możliwości się nie rozwija, a co za tym idzie: nie możemy wybrać podkategorii --> nasz wpis nie może być dodany.

Załamać się można...

Najnowocześniejszy Hotel Nad Morzem Grand Lubicz 5*
Apartamenty w Ustce tylko w pensjonacie Villa Wenel

Można byłoby aktywną zakładkę dać na inny kolor, bo obecnie trochę ciężko przyuważyć, która zakłada jest aktywna.

PS. Mam nadzieję, że wszystkie sugestie zapisujesz gdzieś na kartce ? :D

Załamać się można...

Zainstaluj wersję IE6 i zobacz czy również pojawi się problem.

Albo stwórz sobie wirtualną maszynę i tam zainstaluj IE8 + Seobohatera.

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

Czy tylko ja zauważyłem, że dodawanie linków za pomocą znaczników #1...n powoduję dziwną rzecz, a mianowicie.

Czyżby SEOBohater {miał|posiadał} #1 {buga|błąd} ?

Ok, poprawiłem. Można ściągnąć sobie wersję 3.0s.

Aby można było łatwiej posługiwać się znacznikami, w edytorze opisów dołożyłem też na dole okienko z polem linków powiązanych ze znacznikami.

pozdrawiam

Grzegorz

Można by dodac aby SB zapisywał linki z dodanych wpisów do jakiegoś pliku, lub zakładki i potem mozna exportowac do pingera albo by sam pingowal ;p

W wolnej chwili lubię grać z kumplami od 4 lat w Metin2 wojownikiem mentalem,

Pogrywam także na serwer metin2 który pozwala się odstresować od ciężkiej pracy.

Czasami coś oglądam, uzywająć programu p2p, eMule taki osiołek :) tylko wymaga listy server.met

Przecież gdy zatwierdzisz dodanie wpisu na zielono, to program zapisuje aktualny adres do statystyk (gdzie jest eksport do pliku csv), i wywołuje okno natychmiastowego pingowania oraz zapisuje ten aktualny adres do bazy sbpingera. Natomiast jeśli wpis czeka na moderację, to trzeba oznaczyć na żółto. Potem gdy przychodzi email od administratora z info o zatwierdzeniu, to trzeba dopisać adres wpisu do sbpingera i tyle.

pozdrawiam

Grzegorz

Ale to musi robić użytkownik. Kolega by chciał raczej wcisnąć "START" i czekać na efekt. Wiesz, ScrapeBox i XR wszystko robią "same". To się kolega do wygody przyzwyczaił. A tu w Bohaterze trzeba maila odebrać, wpisać adres, a to tyle roboty... !!!

Jakby mi podczas tworzenia opisów Bohater mógł zaparzyć kawę, to by było cudownie. Co o tym sądzisz Grzegorz? Dałoby rade na szybko wydać wersję 3.1 z taką funkcjonalnością?

Kumam bazę, ale mam pytanie:

Czy wam tez nie wyświetla się ilość słów jakie wpisuję w okienko opisu ?

cholera muszę monitor wymienić albo coś nie trybi...

W wolnej chwili lubię grać z kumplami od 4 lat w Metin2 wojownikiem mentalem,

Pogrywam także na serwer metin2 który pozwala się odstresować od ciężkiej pracy.

Czasami coś oglądam, uzywająć programu p2p, eMule taki osiołek :) tylko wymaga listy server.met

Jakby mi podczas tworzenia opisów Bohater mógł zaparzyć kawę, to by było cudownie. Co o tym sądzisz Grzegorz? Dałoby rade na szybko wydać wersję 3.1 z taką funkcjonalnością?

Nie ma problemu. Jeśli tylko twój ekspres do kawy ma port szeregowy, to jest to w zasięgu moich możliwości. ;-)

Podobnie w przypadku żeńskiej części użytkowników programu. Czas spędzany przy seo bohaterze może być automatycznie umilany poprzez sterowanie wibratorem podłączonym z jednej strony do komputera, z drugiej do... ;-)

po jakims czasie uzywania sb nasunelo mi sie kilka pytan :

przygotowalem sobie jakas baze katalogow, dosc duza (3700) i wymagajaca filtracji

zalozylem sobie 4 projekty, rozne tematycznie i zaczynam katalogowac. I teraz gdy w danym projekcie przelece powiedzmy 100 katalogow to widze ze ok 20 z nich jest nieaktywnych badz sa z nimi problemy wiec je usuwam z danego projektu. I teraz pytanie jak zrobić najszybciej aby aktualizowała się również globalna baza (kasowaly sie z niej usuniete katalogi) i jak najprosciej aktualizowac bazy z innych projektow ?

Teraz mam tak ze musze te same katalogi usuwac jak natkne sie na nie w kazdym z projektow.

Do czego służa bazy katalogow ? katalogi same sie tam dodaja przy imporcie do globalnej bazy ? Bo nie pamietam abym tam cos dodawal a sa jakies wpisy? Na jakiej zasadzie mozna je wykorzystac?

Z gory dzieki za wyjasnienia.

Dlaczego dla SEOBohatera adres czeladzki-katalog.pl to nie ten sam co www.czeladzki-katalog.pl oraz www.czeladzki-katalog.pl/index.php itp

?

Doszło w mojej zbiorczej bazie do takiej sytuacji, że mam zdublowane adresy. A ja się dziwiłem dlaczego nie mogłem dodać swojej strony do niektórych katalogów. Po prostu już do nich dodałem.

Czy można liczyć w najbliższym czasie na poprawkę w postaci dodatkowej ikonki: usuń zdublowane adresy ?

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności