Skocz do zawartości

SEO bohater

SEO-Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

parę błędów:

po przejściu w miejsce gdzie wpisują link do mojej strony i klikam wyslij, następuje error:

etinpl-1298836642-U1.jpg

- nie mogę wybrać kategorii (tej rozwijanej) przy dodawaniu wpisu...

W wolnej chwili lubię grać z kumplami od 4 lat w Metin2 wojownikiem mentalem,

Pogrywam także na serwer metin2 który pozwala się odstresować od ciężkiej pracy.

Czasami coś oglądam, uzywająć programu p2p, eMule taki osiołek :) tylko wymaga listy server.met

Wpisz komunikat do googla, a znajdziesz odpowiedź szybciej niżeli jakbyś miał się doczekać tutaj odpowiedzi :)

Choć z tego co widzę, to wystarczy tylko odznaczyć opcję: Alert .... i kliknąć continue, ale po co było uważać na lekcji angielskiego.

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

Wpisz komunikat do googla, a znajdziesz odpowiedź szybciej niżeli jakbyś miał się doczekać tutaj odpowiedzi :D

Choć z tego co widzę, to wystarczy tylko odznaczyć opcję: Alert .... i kliknąć continue, ale po co było uważać na lekcji angielskiego.

ZA GŁUPKA MNIE MASZ? myślisz że tak nie robiłem ? to nic nie daje....

rozwiązanie:

zmienić na IE z Gecko...

Pogrywam także na serwer metin2 który pozwala się odstresować od ciężkiej pracy.

Czasami coś oglądam, uzywająć programu p2p, eMule taki osiołek :) tylko wymaga listy server.met

Dlaczego jak klikam na nazwę katalogu, to zamiast adresu strony głównej mam jakiś syf? i tak za każdym razem.

https://googleads.g.doubleclick.net/pagead/ads?client=ca-pub-1291038489032611&output=html&h=90&slotname=9586123902&w=728&lmt=1298931776&flash=10.0.45.2&url=http%3A%2F%2F0-00.pl%2F&dt=1298931776630&shv=r20101117&jsv=r20110208&saldr=1&prev_slotnames=9586123902%2C0722983666%2C0722983666&correlator=1298931776365&frm=0&adk=2597527030&ga_vid=1629859852.1298931776&ga_sid=1298931776&ga_hid=124071876&ga_fc=0&u_tz=60&u_his=9&u_java=1&u_h=1080&u_w=1920&u_ah=1040&u_aw=1920&u_cd=32&u_nplug=0&u_nmime=0&biw=1609&bih=849&fu=0&ifi=4&dtd=14&xpc=LeRewR08CA&p=http%3A//ssij.pl

ZA GŁUPKA MNIE MASZ? myślisz że tak nie robiłem ? to nic nie daje....

PISANIE Z DUŻEJ LITERY NIE PRZYCZYNI SIĘ DO TEGO, ŻE TWOJA ODPOWIEDŹ BARDZIEJ UTRWALI MI SIĘ W GŁOWIE!

zmienić na IE z Gecko...

To nie jest rozwiązanie! Zauważ Rademens, że to tylko TY masz problem z tym komunikatem. Innymi słowy, to tylko TY musisz zmienić IE na Gecko co jest ciosem w serce dlatego, że SEOBohater z tego co wiem został stworzony pod IE. Zresztą nie tylko SEOBohater, większość, jak nie wszystkie programy dotyczące SEO zostały zaimplementowane pod IE - przynajmniej tak wynika z mojej obserwacji i tym samym z mojego 7 miesięcznego doświadczenia.

Dlaczego jak klikam na nazwę katalogu, to zamiast adresu strony głównej mam jakiś syf? i tak za każdym razem.

Przecież nie jesteś GŁUPI: https://www.google.com/intl/en/press/pressr...oubleclick.html

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

Zwolnij Wojowniku xD... czytać tez umiem, ;p

po prostu trzeba SB dopracować ..

witam

Seobohater jest zbyt skomplikowany jak dla mnie :P

mam taki problem :

chcę skasować zawartość bazy (wszystkie katalogi precle itd itp)

i wgrać własną listę

jak mam to zrobić ?

ps.

jak ktoś może wytłumaczyć łopatologicznie to zapraszam na GG

Kiedy można spodziewać się znaczących, priorytetowych poprawek jak np. "zabijanie", "odwieszanie" jednej zakładki ? Ostatnio nie wiem czemu, ale program mi się często wiesza na jakieś zakładce i muszę uruchamiać program od nowa.

O7vVmZ7.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności