Skocz do zawartości

SEO bohater

SEO-Admin

Rekomendowane odpowiedzi

Kiedy można spodziewać się znaczących, priorytetowych poprawek jak np. "zabijanie", "odwieszanie" jednej zakładki ? Ostatnio nie wiem czemu, ale program mi się często wiesza na jakieś zakładce i muszę uruchamiać program od nowa.

Cały czas pracuję nad nową wersją. Co prawda, nie idzie mi ostatnio ta robota tak szybko jak kiedyś, bo różne sprawy zawsze dochodzą, albo jakaś grypka się przyplątuje, ale powoli do przodu coś się rozwija.

Przy okazji, jeśli ktoś z dotychczasowych userów będzie chciał przetestować jakieś etapy tej nowej ale jeszcze niepełnej wersji, to poproszę o przesłanie mi maila, to potem odpiszę i dam linka, ok? ;-)

pozdrawiam

Grzegorz

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ja na pewno będę chciał przetestować.

Tak przy okazji jak przed chwilą chciałem kliknąć w reindeksację bazy danych, to wyskoczył mi komunikat: "Błąd pakowania bazy danych. Nr błędu 3."

Co mogło spowodować taki błąd ? Nigdy nie miałem problemów z tą opcją.

Czy jak odpal plik naprawa_baz.exe, to nie wyrządzę sobie żadnych szkód w bazie danych ? Niby plik ma za zadanie naprawić bazę, ale wolę się upewnić ;)

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

Ja na pewno będę chciał przetestować.

Tak przy okazji jak przed chwilą chciałem kliknąć w reindeksację bazy danych, to wyskoczył mi komunikat: "Błąd pakowania bazy danych. Nr błędu 3."

Co mogło spowodować taki błąd ? Nigdy nie miałem problemów z tą opcją.

Czy jak odpal plik naprawa_baz.exe, to nie wyrządzę sobie żadnych szkód w bazie danych ? Niby plik ma za zadanie naprawić bazę, ale wolę się upewnić ;)

Ok, jak będę miał coś gotowego, to Ci dam znać.

A co do naprawy, to zawsze warto sobie skopiować na bok foldery !sys i !projects i w razie czego wszystko można odzyskać.

Nie wiem czy już ktoś o to pytał ale tak się zastanawiam: czy Seobohater działa tylko na polskich stronach czy można też zagraniczne "ulepszać" :)

Zacząć Zarabiać - blog o moim zarabianiu w internecie;)

Praca w domu

seolight_1.png

Można, ale nie jest soft przeznaczony to tego typu działa. Jedynym programem, który znam nawet lepiej niż Scrapeboxa czy też XR jest Magic Submitter, które to takich zadań IDEALNIE się nadaje.

Ps. Tylko kwota programu odstrasza.

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

• 2 tygodnie później...

Witam ........jaka jest baza katalogów w tym programie? i jak sie sprawuje ten programik ,warto wydac te 80zł za niego ?

Proszę o radę.......i sorry za te pytanko :spiteful:

Pozdrawiam wyrozumiałych..

Baza stron z wysokim  Page index Authority 41  i  Domain Authority 30
Serwis Ogłoszeń z danymi tele-adresowymi, ofertą oraz linkiem do strony!
Serdecznie Polecamy..Dodaj ogłoszenie już teraz! Nie Czekaj!

Słyszałem, że warto. ;-)

Co do bazy, to ilości skryptów w bazie kształtują się mniej więcej tak:

"WordPress";4496

"SEOKatalog";1380

"otwarty.pl mini";1267

"qlWeb";1181

"autorski";799

"WebMini";545

"qlWeb by Jachu";430

"Easy-Directory";325

"FreeGlobes";311

"MocneLinki";245

"CNCat";78

"INDEXU";71

"Joomla";58

"Arfooo";34

"scuttle";33

"Przyjazny";22

"SkaLinks";19

"Drupal";12

"ABIX";10

"Bigu-Dir";8

"Dir-Elite";7

"freeglobes";7

"Opisowy by Erbi";7

"CMS";6

"Aardvark Topsit";5

I trochę różnych pomniejszych. Z tych ilości jakiś procent jest nieaktualny, więc trzeba na to wziąć poprawkę.

Ale zazwyczaj i tak każdy buduje swoją bazę adresów i importuje do programu.

Mankamentem programu okazała się po jakimś czasie pewna sztywność jeśli chodzi o sposób filtrowania bazy adresów i uaktualniania właściwości adresów w bazie, dlatego od jakiegoś czasu systematycznie tworzę nową wersję programu, która będzie oparta na bazach sql-owych, zapewniających większe możliwości pod tym względem.

Przy okazji zapytam się, czy opcjonalna możliwość odwoływania się w programie do baz przechowywanych na serwerze byłaby atrakcyjna?

Zastanawiam się czy dużo ludzi by z tego korzystało.

pozdrawiam

Grzegorz

Ja mam kilka uwag/propozycji/sugestii do programu.

Ale najpierw co do bazy na serwerze - tak, jeśli będzie taka możliwość ale opcjonalnie.

A teraz uwagi (jeszcze nie rozgryzłem wszystkich opcji więc może coś już jest ale o tym nie wiem):

- przydałaby się możliwość zbiorczej pracy na katalogach - chodzi mi o możliwość zaznaczenia np. 20 katalogów i za jednym kliknięciem skasowanie ich, oznaczenie ich jako beznadziejne, itp.

- przydałyby się pola definiowane przez użytkownika z późniejszą możliwością filtrowania według tych parametrów,

- tworzenie własnych list katalogów - najlepiej z możliwością przypisania katalogu do kilku takich list,

- w synonimizatorze przydałaby się opcja zliczania (podpowiadania) tekstu w skrajnych przypadkach - najdłuższy i najkrótszy możliwy tekst,

- sprawdzanie pisowni,

- wyeliminowanie możliwości dublowania katalogów z "www" i bez "www",

- możliwość modyfikacji zapisanych filtrów - obecnie po modyfikacji i zapisaniu tworzy drugi filtr z taką samą nazwą ale innymi ustawieniami.

I to by było chyba na tyle ;-)

Starannie moderowany Katalog stron - PR4

Teraz-Wiedza.pl - katalog edukacyjny PR1

----> aplikacje Facebook <----

Ogłoszenia Legnica i katalog firm z Legnicy

Ok. Myślę, że w nowej wersji będą o wiele lepsze możliwości filtrowania i operacji na bazach.

Co do sprawdzania pisowni, to jest od dawna taka możliwość (jest tam przycisk służący do tego celu).

W tej opcji zliczania to masz na myśli sprawdzenie różnych wariantów tekstu i policzenie długości w zależności od użytych synonimów?

pozdrawiam

Grzegorz

SEO-Admin odnośnie przechowywania baz na serwerze myślę że to dobry pomysł, fajnie by było jakby użytkownicy mogli dodawać własne katalogi na serwer, powstała by wtedy ogromna baza a jakby do tego dodać możliwość alarmowania o zmianach w katalogu np płatny/bezpłatny to by było mistrzostwo :) ale nie wiem jak z wykonaniem takiego czegoś bo się na tym nie znam :) nie mniej jednak taka baza była by bardzo ciekawa

pozdrawiam

W zasadzie to miałem na myśli indywidualny dostęp do bazy na własnym serwerze użytkownika. Głównie dla tych, którzy używają programu np. w domu i w pracy. Wówczas mieliby dostęp do jednej bazy z danymi z każdego miejsca bez potrzeby przenoszenia plików.

Nie byłoby problemu ze zrobieniem też opcji użycia bazy katalogów znajdujących na moim serwerze. Z tym, że tutaj mogłyby pojawić się problemy innego typu, np. gdy wśród użytkowników pojawiłby się jakiś trol czy inny szkodnik i nagle zacząłby zmieniać dane katalogów, usuwać dobre, itp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności