Skocz do zawartości

SEO bohater

SEO-Admin

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Nie chciałbym wypuszczać całkowitego półproduktu i więcej rzeczy testuję, więc trudno mi coś obiecać.

Miało być wcześniej ale w międzyczasie pojawił się ten pomysł wspólnej bazy adresów dostępnej przez sieć dla wszystkich userów, dlatego jest tu dodatkowa robota. Ale myślę, że ten ficzer będzie fajny, bo wspólnymi siłami można dużo zdziałać.

Jakąś pierwszą wersję do testów może pod koniec tygodnia już dam osobom, które wyraziły chęć potestowania.

A update będzie darmowy (przynajmniej w zakresie Seo Bohatera).

pozdrawiam

Grzegorz

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Akurat captcha w tym katalogu nie chce się wyświetlić nawet w systemowym IE. Po prostu strona czeka na coś w nieskończoność. Jeszcze nie doszedłem do tego które ustawienia tu mogą przeszkadzać.

Ale generalnie, jeśli nie widzisz flaszowych elementów w seo bohaterze, to prawdopodobnie nie zainstalowałeś flash playera w IE. Otwórz w systemowym IE np. onet.pl. Powinien pojawić się monit o instalację flasha. Po zainstalowaniu w IE, w seo bohaterze też będzie.

pozdrawiam

Grzegorz

mam problemy z wybieraniem dodatkowych (pod)kategorii dla wpisu, a dokładniej - po wybraniu konkretnej kategorii nie pojawia się mi się okienko poniżej z podkategorią, zarówno pod gecko jak i ie.

ktoś ma podobne problemy?

U mnie wybranie ie rozwiązało ten problem. Może przeinstaluj ie?

Kod rabatowy -25% w Bieznes-Host B11U-9YNF-H12Y

W nowej wersji SEObohatera będzie możliwość autumatycznego seokatalogowania ? Np. poprzez podbięcie do decaptchera albo ręcznie przepisująć tokeny oraz odpowiadając na inteligentne pytania ?

Z tego co pamiętam, to Grzesiek w tym temacie wspominał coś o automatyzacji do SEOKatalogów.

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności