Skocz do zawartości

SEO bohater

SEO-Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Z takich powodów jak:

- strasznie mi wolno chodzi, choć laptopa mam dobrego.

- zawiesza mi się na katalogowaniu jak używam 5 zakładek

- nie ma zaawansowanego filtrowania

- ciężko aktualizować bazy danych

To są główne powody dla którego nie chce mi się korzystać z SEOBohatera. Wolę póki co wykupić jakiś punkt w automatycznym katalgowaniu.

Zgaduję, że w finalnej nowej wersji programu nie będzie takich problemów, nieudogodnień które wymieniłem.

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

Tak, oczywiście, że będzie lepiej.

- Zakładki - dowolna ilość, każda w osobnym wątku uniemożliwiającym zawieszenie się całego programu,

- Filtrowanie bez ograniczeń,

- Bezpośrednia aktualizacja bazy adresów (brak rozdziału na bazę zbiorczą i bazy projektów). W tabeli używana będzie zawsze jedna baza, natomiast to co widoczne będzie w danym projekcie zależeć będzie od filtrowania.

Fajnie by było aby zbierał linki z dodanych wpisów do jakieś zakładki i tam tworzył rss czy coś ;p

dodatkowo możliwość segregowania listy katalogów zwględem bl czy pr lub site.

W wolnej chwili lubię grać z kumplami od 4 lat w Metin2 wojownikiem mentalem,

Pogrywam także na serwer metin2 który pozwala się odstresować od ciężkiej pracy.

Czasami coś oglądam, uzywająć programu p2p, eMule taki osiołek :) tylko wymaga listy server.met

- strasznie mi wolno chodzi, choć laptopa mam dobrego.

moze tutaj problem jest w czyms innym?

mi na stojacym obok kompie z 2000r dziala w miare plynnie z 1 zakladka (512 ramu wiec wiecej zakladek sprawia ze wychodzi sie na dysk po dluzsyzm klikaniu)

a swoja droga prtagne ponowic pytanie bo chyba umknelo ;)

https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...st&p=848312

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

- Bezpośrednia aktualizacja bazy adresów (brak rozdziału na bazę zbiorczą i bazy projektów). W tabeli używana będzie zawsze jedna baza, natomiast to co widoczne będzie w danym projekcie zależeć będzie od filtrowania.

Kiedy zostaną wprowadzone powyższe zmiany?

Dezynsekcja

Wakeboard Clothing - AwakeClothing.com

YOUCANWAKE.COM - wakeblog - Wakeboard i wakeskate w Polsce

Te zmiany na dniach, ale jeszcze od razu nie wypuszczam wersji do użytku, bo trochę rzeczy, które się sprawdzały muszę poprzenosić ze starej wersji, a przy okazji rozmyślam nad zmianami.

Na przykład zamierzam wyłączyć z SB4 moduł edytora opisów, a zamiast tego zrobić osobny program do tworzenia tekstów, który będzie generował n opisów, które będzie można importować do SB4.

@Grzegorzu, możesz zapodać jakiegoś screena z nowej wersji SB ?

W wolnej chwili lubię grać z kumplami od 4 lat w Metin2 wojownikiem mentalem,

Pogrywam także na serwer metin2 który pozwala się odstresować od ciężkiej pracy.

Czasami coś oglądam, uzywająć programu p2p, eMule taki osiołek :) tylko wymaga listy server.met

Aktualnie pracuję nad funkcjonalnością pracy wszystkich użytkowników na jednej wspólnej bazie. Może jutro, pojutrze, dam osobom testującym następną wersję z tym ficzerem i coś tutaj więcej napiszę (pokażę - aczkolwiek jeśli chodzi o wygląd, to muszę zamówić stworzenie kilku szablonów i wtedy można cokolwiek zobaczyć). ;-)

Generalnie, program będzie mieć trzy opcje korzystania z baz adresów:

- baza lokalna, na kompie usera,

- baza odległa na własnym serwerze usera,

- baza odległa (wspólna dla wszystkich) na serwerze programu,

pozdrawiam

Grzegorz

przy okazji pomysl nad tym aby zdalna baza nie nadpisywala wlasnych ocen katalogow

skoro program jest jeszcze na etapie rozwoju... moze warto dodac dodatkowe pole w bazie katalogow - 'link w tresci'?

nie ma co sie ludzic, seoki teraz w modzie, a skoro baza ma byc wspolna to takie dodatkowe pole mialoby sens

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

Wiem o tym sposobie. Przydałoby się jednak móc wybrać, że frazę A ma linkować na 80% a frazę B na 20%. - to jest dużo wygodniejsze od synonimizacji (która jest raczej losowa).

Jestem właścicielem SEMURAI - agencja SEO oraz właścicielem VRnews.pl - wirtualna rzeczywistość

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności