Skocz do zawartości

SEO bohater

SEO-Admin

Rekomendowane odpowiedzi

No to cię proszę bardzo: 80% - 20%

{a | a | a | a | b}

Scrapebox & SEO tools Windows VPS łącze 1Gigabit!

Biotechnologia medyczna ..... Seoprzyjazny Silnie Moderowany Katalog Stron PR2

"Ludzie mocno przeceniają swój wpływ na innych i zdecydowanie niedoceniają swojego wpływu na siebie samych" by SZ 2009

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Mhm... i mając na przykład 20 fraz to będę sobie wyliczał ile mam razy wpisać frazę A ile B a ile każdą kolejną? Jasne... Twój argument do mnie nie przemawia w żadnym razie.

Jestem właścicielem SEMURAI - agencja SEO oraz właścicielem VRnews.pl - wirtualna rzeczywistość

Absolutnie nie namawiam do stosowania. Takie podejście ma tylko jedną zaletę: DZIAŁA.

B.

Scrapebox & SEO tools Windows VPS łącze 1Gigabit!

Biotechnologia medyczna ..... Seoprzyjazny Silnie Moderowany Katalog Stron PR2

"Ludzie mocno przeceniają swój wpływ na innych i zdecydowanie niedoceniają swojego wpływu na siebie samych" by SZ 2009

Mam pytanie do wszystkich co używają seobohatera.

Ile wyciągacie wpisów na 1h? Ja się zdzwiłem jak mi pewien kolega z tego forum napisał, że on nie używa seobohatera, bo jest od niego szybszy ręcznie i robi w 30 min - 100 wpisów + 5 opisów (też tak chce).

Możecie na PW mi napisać żeby nie śmiecić wątku.

Katalog stron seo - darmowa reklama: ciekawe strony

Reklama Opole: Agencja reklamowa Opole

Posiadam zadbane katalogi - wpisy już od 0,40 zł

Ja się zdzwiłem jak mi pewien kolega z tego forum napisał, że on nie używa seobohatera, bo jest od niego szybszy ręcznie i robi w 30 min - 100 wpisów + 5 opisów (też tak chce).

Tiaaa, a świstak jak zwykle bawi się w te sreberka. ;-)

pozdrawiam i zapraszam do podawania metodologii takiego szybkiego dodawania tutaj a nie na priv.

Grzegorz

Przy pomocy Autofill forms :) Tez polecam zmienić... dilera

jak mi pewien kolega z tego forum napisał......

Ostatnio na PIO jest wiele artystów wiec niema co się dziwić.

Jeden pisze ze będzie mieć 1 mln odwiedzin na blogu, inny harwestuje be bez proxy, trzeci najpierw pyta co to takie blast a za parę dni uczy jak jego poszcząc.... wiec nie słuchaj wszystkiego bo większość to pokemony.

Seo bohater obecnie jest najszybszym pol-automatem i niema możliwości ręcznie dodawać szybsze jak SB.

Tak jak pisałem przy ostatnim update:

Gdy program będzie pracował w trybie blokowania adwordsów, zdarzać się może, że strona "się nie dociągnie", tzn. program nie otrzyma komunikatu o zakończeniu ściągania i nie wywoła podświetlania i wypełniania.

Dlatego w programie zrobiłem też poprawkę polegającą na tym, że skrót ponownego wypełniania (standardowo F2) działa także wtedy, gdy opcje podświetlania i wypełniania nie są zaznaczone.

Można więc je zostawić nie zaznaczone, a używać tylko skrótu F2 w momencie gdy trzeba podświetlić stronę lub wypełnić formularz.

pozdrawiam

Grzegorz

Mam pytanie,

Pobrałem sobie plik: adresyWordPress-OK-plus-Captcha.csv

"https://www.nktblog.yoyo.pl";"OK"

"https://www.presellpages24.yoyo.pl";"Captcha"

itp.

I teraz pytanie jak wczytuję sobie WordPressy do bazy, to pole skrypt jest puste. Pytanie czy ja mam sobie sam zmodyfikować ten plik, tak aby do wszystkich adresów dodać "WordPress", czy po prostu plik który pobrałem do SEOBohatera jest zły ?

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności