Skocz do zawartości

SEO bohater

SEO-Admin

Rekomendowane odpowiedzi

Taki myk :) Dzięki.

Super ta rejestracja jest do WordPressów !!! Jeszcze Grzesiek jakbyś podpiął jakiś serwis do "łamania" captchy. Najlepiej deathbycaptcha bo kosztuje tylko $1,39 za 1000 tokenów.

Nie wiem czy to wina mojego netu czy też nie, ale rejestracja przechodzi trochę wolno, ale to nie ejst aż taki problem :) Może istnieje szansa aby dorobić wielowątkowość ?

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@arve_lek

Tak, prawdopodobnie zrobię powiązanie z decaptcherem.com ( deatchbycaptcha nie próbowałem jeszcze ). Ale to już potem, gdy uruchomię wersję z istniejącymi ficzerami.

Wielowątkowość - tak ( w nowej wersji już jest na tym etapie forma wielowątkowości, bo zakładki są otwierane każda w osobnym wątku).

@zuymen

Prace idą, ale bardzo powoli, niestety. Jeszcze w życiu nie robiłem programów tak wolno, ale na razie sytuacja mnie zmusza do spowolnienia prac. Z drugiej strony postanowiłem nie robić tej wersji na chybcika.

@arve_lek

Tak, prawdopodobnie zrobię powiązanie z decaptcherem.com ( deatchbycaptcha nie próbowałem jeszcze ). Ale to już potem, gdy uruchomię wersję z istniejącymi ficzerami.

Wielowątkowość - tak ( w nowej wersji już jest na tym etapie forma wielowątkowości, bo zakładki są otwierane każda w osobnym wątku).

super :)

Przydałby się jakiś przycisk do rozłączania połączenia. "Błąd Open pop3 component already connected"

Co oznacz błąd: "Błąd Stat -ERR STAT command invalid now" ?

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

Jak działa funkcja "Oznaczanie adresów jako dodanych (z pliku CSV)" ? Bo albo ja coś źle robię, albo mi ta funkcja nie działa :)

Robię według takie formatu:

"L.P.";"DATA DODANIA";"GŁÓWNY ADRES KATALOGU";"ADRES DODANEGO WPISU"

O7vVmZ7.gif

@arve_lek

"Jak działa funkcja "Oznaczanie adresów ..."

Plik ma zawierać tylko adresy w osobnych liniach, czyli np:

https://www.adres1.cos.tam

https://www.adres2.cost.am

"Błąd Stat -ERR STAT command invalid now"

Oznacza, że trwa przetwarzanie jakiejś poprzedniej komendy i komponent związany z pocztą nie jest gotowy.

pozdr

Grzegorz

Może dlatego, że wpisujesz adresy do podstron?

W pliku mają być "czyste" adresy domen, takie jakie są w tabeli adresów.

Program porównuje to co ma w pliku do tego, co jest w tabeli adresów projektu.

Jeżeli znajdzie dokładnie taki sam adres, to oznacza go jako dodany.

aaa to teraz działa :)

Jeszcze dla SEOBohatera adres z www różni się od adresu z "bez www".

Przydałoby się jeszcze jakby po skończeniu oznaczania adresów jako dodanych SEOBohater wyświetlił komunikat ile adresów zostało "zmienionych" jako dodane.

O7vVmZ7.gif

"Błąd Stat -ERR STAT command invalid now"

Oznacza, że trwa przetwarzanie jakiejś poprzedniej komendy i komponent związany z pocztą nie jest gotowy.

Odnośnie tego, to dalej sobie nie mogę z tym błędem poradzić. Nawet po restarcie systemu i ponownym włączeniu SEOBohatera powyższy błąd się pokazał.

O7vVmZ7.gif

To jest jakiś problem ze skrzynką. Nic nie było zmieniane w ustawieniach skrzynki?

Działa już mi ;) Nawet szybko pobiera hasła do WordPressów ;)

Odczytuje wam PR ? Bo u mnie od jakiegoś czasu jest N/A wszędzie bez wyjątku ...

U mnie odczytuje.

Edit.

Kurczę myślałem, że mając hasła do WordPressów dodawanie artykułów będzie odbywało się automatycznie.

Moje sugestie:

- pełen automatyzm

- proxy

- usuwanie wszystkich mali z poczty

- multi nicki

SEOBohater fajnie współgra z Magic Submitter :)

O7vVmZ7.gif

• 2 tygodnie później...

Jeszcze jedna mała sugestia.

Jak pracuję się przy 5 zakładkach, to fanie gdyby można było w opcjach wyłączyć przeskakiwanie do następnego adresu po kliknięciu w buźkę oczekujące.

O7vVmZ7.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności