Skocz do zawartości

SEO bohater

SEO-Admin

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Ten problem sam się rozwiąże, bo w nowej wersji zasada pracy z zakładkami będzie inna, tzn. ilość zakładek nie będzie stała. Po prostu (domyślnie) nowy katalog otwierać się będzie w nowej zakładce. Albo będzie można w danym momencie otworzyć np. kolejne 100 adresów w zakładkach. W momencie zatwierdzenia jako dodany lub oczekujący, dana zakładka się zamknie i przejdzie się automatycznie do następnej, itd.

pozdr.

Grzegorz

p.s.

Aktualnie pracuję nad osobną aplikacją do pisania tekstów, która będzie odpowiednikiem modułu pisania opisów w seo bohaterze. Po napisaniu tekstu będzie można wygenerować sobie ileś tam opisów do bazy. W ustawieniach katalogowania seo bohatera nie będzie już okienek z tekstem lecz wskazanie na wygenerowany zbiór tekstów z edytora.

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

ja pracuje z pomocą SeoBohatera od całkiem niedawna i dzięki Ci Panie za to co stworzyłeś bo wreszcie mogłem uwolnić się od excela :aniolek: :-)

jeśli chodzi o uwagi do nowej wersji, odnosząc się do tego otwierania w zakładkach, to moja propozycja jest taka żeby wybrany katalog otwierać w nowej zakładce tak jak link w przeglądarce - czyli kółeczkiem :)

a druga rzecz, która mnie delikatnie irytuje, a miałem dostępną korzystając normalnie z przeglądarki, potwierdzenie wysłania formularza "enterem". Bo z przyzwyczajenia ciągle to robie, a tu nic się nie dzieje :P

i to tyle z mojej strony...

Witam

Jeśli chodzi o sposób otwierania, to osobiście wolę np. otwierać sobie jednym klikiem dany adres w nowej zakładce. Ale musieliby jeszcze może się wypowiedzieć inni userzy.

Co do brakującego Entera, to już to poprawiłem i w nowej wersji ten klawisz już działa.

pozdr

Grzegorz

planujesz rozwoj baz quick? moze udostepnisz userom narzedzie do wlasnego harwestowania? + obudujesz to jakos tak aby latwo bylo to dodawac z poziomu projektu? np dodaj katalog i odpal harvester itp

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

Nie wiem jak będzie rozwiązane filtrowanie w nowym SeoBohaterze... ale

Moje ciche marzenie to takie żeby była "nieskończona" liczba filtrów, a na pewno więcej niż 3 :)

W każdym bądź razie póki zarządzałem swoją bazą w excelu 2007, było mi z nią bardzo wygodnie, gdyż mogłem na każdej kolumnie w bazie nakładać inny(inne) filtr(y) i to się sprawdzało. W zasadzie tego najbardziej mi brakuje w obecnej wersji ;)

to ja chcialbym przypomniec rowniez moje ciche mazenie :)

mianowicie zrobienie dodatkowej kolumny 'cena' lub 'koszt' w ktorej mozemy ustawic sobie koszt smsa dla platnych katow i filtrowac po koszcie np <=1,23 itp

bo niestety platnych katow wciaz przybywa a cos takiego byloby gigantyczna pomoca dla mnie

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

z platnosciami to ja sor=bie radze tak, ze wykorzystalem te oceny katalogu. Ocena 1 oznacz, ze platnosc to 1,23, 2to 2,46 itd ale fakt, ze sortowac i filtrowac po tym sie nie dapo tym, tyle, ze widzisz w kwadrackach cyferki

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

z platnosciami to ja sor=bie radze tak, ze wykorzystalem te oceny katalogu. Ocena 1 oznacz, ze platnosc to 1,23, 2to 2,46 itd ale fakt, ze sortowac i filtrowac po tym sie nie dapo tym, tyle, ze widzisz w kwadrackach cyferki

ale wtedy ocena sobie nie podzielisz na katalogi przyjmujace dodatkowy link w tresci, chyba ze by zrobic dodatkowe pole - 'link w tresci' :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności