Skocz do zawartości

SEO bohater

SEO-Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

a czy zdarza sie komuś że SB wariuje i...

- wywala się przy ładowaniu projektu, jak mi sie wywali to przekleje treść błędu (mam około 20 projektów i zawsze przynajmniej raz się wywali podczas katalogowania wszystkiego)

no i tresć: There is no "form_lumi_style1" filed in table: "ścieżkadopliku\formfill.gbs"

Daje kilkanascie raz enter i wraca do normalnego działania

- katalog ma PR=5, załaduje stronę... zmienia mi na "n/a"... załaduje ponownie, wraca PR=5

Na razie optymalizuję program do edycji, który niektórzy uprzejmi użytkownicy już testują i wkrótce wrócę do głównego programu, który jest mniej więcej w 3/4 gotowy.

Problem sposóbu edycji opisów mnie przystopował, bo zastanawiałem się jaki wariant wybrać. Ostatecznie wybrałem metodę edycji opisów w osobnym programie, ze względu na rozmiary baz danych synonimów, itp, które niepotrzebnie zabierały zasoby głównego programu.

pozdrawiam

Grzegorz

Ostatnio coraz częściej by nie powiedzieć nagminnie wyłącza mi się SB i wyskakuje okno z błędem typu:

bladre.jpg

bladdap.png

Jeszcze jak klikne obojętnie gdzie to "Program seobohater.exe przestał działać" Dodam że przez okres w którym używałem SB wszystko działało super a teraz same komplikacje :/

To prawdopodobnie coś z bibliotekami mozilli. Być może jakieś pliki zostały nadpisane przez inne instatlki np. firefoxa, itp.

Zrobiłbym tak:

1. Skopiować na bok foldery z danymi: !projects oraz !sys.

2. Odinstalować program.

3. Zainstalować ponownie.

4. Uruchomić i sprawdzić czy działa.

5. Wkleić zarchiwizowane wcześniej foldery z danymi.

6. W przypadku wystąpienia jakiś zawieszek wykonać naprawę baz danych dodatkowym programem do naprawy baz.

7. Poinformować nas, że się udało?

pozdrawiam

Grzegorz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności