Skocz do zawartości

SEO bohater

SEO-Admin

Rekomendowane odpowiedzi

Czyli OK - to nie błąd tylko moje niedopatrzenie. Program sprawuje się super!

Jest jeszcze błąd w filtrowaniu - zamiast Hurricane jest Hruiccane... ;)

Faktycznie ;-) Na szczęście na czyjś wniosek, można listę nazw skryptów edytować, czyli wystarczy zmienić sobie nazwę w pliku "43_skrypty.txt", który był przysłany z jedną z ostatnich wersji. Powinien on znajdować się w katalogu !sys.

pozdrawiam

Grzegorz

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Jeszcze jedno - program zaczął robić 2 spacje po przecinku w słowach kluczowych - powinna być tylko 1.

Już to poprawiłem do następnej wersji.

Jeśli chodzi o sprawdzanie pr, to mam dobre wiadomości. Zrobiłem dodatkowy program do sprawdzania, który będzie oczywiście kompatybilny z seo bohaterem.

Problemy, które musiałem rozwiązać to kwestia podawania adresu do sprawdzania, bo ten sam adres ze slashem na końcu, albo bez slasha, albo z www, lub nie, itp, mógł być sprawdzony przez skrypt albo odrzucony. W związku z tym dla każdego adresu muszę wstępnie posprawdzać różne warianty.

Drugi problem to oczywiście banowanie przez google przy szybkim sprawdzaniu. Dlatego program sprawdza powoli, co kilka-kilkanaście sekund jeden adres. Dla kilku tysięcy adresów, to ponad jedna doba, ale skoro pr nie zmienia się tak często, więc można sobie tak powoli sprawdzać. Zrobię tak, że program będzie sobie chodził w tle. Obok zegara systemowego będzie tylko ikonka. Można go będzie dodać do autostartu, dać nawet dłuższy odstęp sprawdzania i niech sobie chodzi, bo i tak większośc ludzi ma włączone komputery cały dzień (niektórzy też noc).

pozdrawiam

Grzegorz

to jak juz ten probgram bedzie tobie dziala to moze odrazu podeslesz ta liste razem z tym programem? wszsytkim userom zaoszczedzi to pona dobe czekania a sam nic nie stracisz, ba nawet co poniektorzy uznaja ze dbasz o swoich klientow :)

a porpawki ktore mi wyslales 1.2c w koncu dzialaja jak trzeba:)

nie wiem tez czy wszyscy wiedza ale w polu opisu przynajmniej 1 linia musi konczyc sie kropka.

gdy wstawimy zdania bez zadnej kropkiu na koncu - program generuje pusty opis

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

a porpawki ktore mi wyslales 1.2c w koncu dzialaja jak trzeba:)

Ja nic nie dostałem :)

nie wiem tez czy wszyscy wiedza ale w polu opisu przynajmniej 1 linia musi konczyc sie kropka.

gdy wstawimy zdania bez zadnej kropkiu na koncu - program generuje pusty opis

To akurat najmniejszy problem :)

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Wszyscy wkrótce dostaną nową wersję z aktualnymi pr z tego tygodnia i dodatkowym programem do sprawdzania. Proszę o cierpliwość, bo przy pierwszym sprawdzeniu muszę testować kilka wariantów adresu, bo nieraz ten sam adres ze slahem na końcu albo z http lub www jest inaczej traktowany i google przysyła "forbiden".

pozdrawiam

Grzegorz

Przejrzałem wszystkie dostępne demówki programów do półautomatyczengo katalogowania.

Zdecydowałem się ostatecznie na SEO Bohatera. Będzie laurka...

Program jest świetny. Ale najbardziej ujęło mnie to, że Grzegorzowi zależy na funkcjonalności i

aktywnie współpracuje w tym zakresie z użytkownikami.

Podkreślam - na funkcjonalności, a nie tylko na profitach.

Ps.

I mówcie mi, że to wygląda jak komentarz z Alledrogo - bo tak miało być :D

a ja sobie poczekam aż program bardziej się rozwinie gdyż na razie moim zdaniem nie jest warty tej ceny.

A o co ma się jeszcze rozwinąć ? Przecież już teraz oferuje 2x więcej niż konkurencyjne... ;)

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

a ja sobie poczekam aż program bardziej się rozwinie gdyż na razie moim zdaniem nie jest warty tej ceny.

Żart czy ironia ? Chyba nie przejrzałeś cen konkurencji.

Ja bym jeszcze prosił o dodatkowy button w SEO bohaterze, pod nazwą "Nie dodane". Bardzo by to ułatwiło mi pracę, tym bardziej że posiadam serwisy erotyczne, a nie każdy katalog takie wpisy akceptuje. Mógłbym dzięki temu oznaczać katalogi, które już przejrzałem.

przydałoby się dodać nowe demo na stronie www bo co ja mam tam niby testować? demo normalnie odstrasza...

wybaczcie za krytykę ale zanim mi program normalnie zadziałał to zdążył się wychaczyć kilka razy..

Konstruktywna krytyka nigdy nie jest zła. Po prostu poprawię sobie demo, bo może faktycznie zaniedbane jest i nieaktualne. ;-)

A page rank już mam sprawdzony i jutro porozsyłam aktualne bazy i prawdopodobnie program do masowego sprawdzania współpracujący z Seo Bohaterem. Potem zabiorę się za następne sprawy i tak w kółko...

pozdrawiam

Grzegorz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności