Skocz do zawartości

SEO bohater

SEO-Admin

Rekomendowane odpowiedzi

weekend się kończy, a nowej wersji coś nie widać ;)

Strona firmowa - Rzeczywistość Rozszerzona.

Programowanie Android - Programowanie Android przez profesjonalistów.

Tworzenie Aplikacji Android - Fachowe Tworzenie Aplikacji Android!

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

W takim razie czekam, bo po przeinstalowaniu Windowsa SEOBohater odmawia mi posłuszeństwa, a nie chcę bawić się w ponową instalację.

Exception EOleSysError in module seobohater.exe at 0005EA1D

Nie można odnaleźć określonego pliku.

Witam!

Jakby co, zgodnie z obietnicą ;-) dostępna jest wersja 4.1.3.

Wersja pełna, czysta (przy instalacji tej wersji stare dane zostaną wykasowane): ściągnij SB4.

Wersja update niektórych plików (zbiory danych pozostaną nienaruszone): ściągnij.

Nowości w tej wersji:

- Testowanie dostępności stron katalogów,

- Testowanie (masowe) wartości PR przy użyciu proxy,

- Opcja resetu (wyzerowania) bazy adresów,

- Ułatwiony wybór zbioru tekstów SB4 Edytora w ustawieniach projektów,

- Uaktualniona pomoc. Dodane zostało także kilka filmów demonstrujących działanie różnych opcji.

W pomocy są bardziej szczegółowe opisy nowych właściwości programu.

Wersję "update" należy zainstalować w tym samym folderze, w którym była instalowana wcześniejsza wersja.

pozdrawiam

Grzegorz

Super.

Jak można zarejestrować program żeby nie był w wersji demo ?

Oczywiście poprzednią wersję SEOBohatera wykupiłem.

Kiedy będzie można dodawać pojedyńcze adresy do bazy danych ?

Czy można jakoś zaimportować projekty z poprzedniej wersji programu ?

Czy istnieje możliwość zaimportowania listy katalogów z poprzedniej wersji programu ? Pytam, bo nie wiem czym kliknąć w reset katalogów, czy też nie :)

Czy przewidujesz jakiś dodatek do rejestracji w SEOKatalogach oparty na łamaniu captchy przez deatchbycaptcha + przez XR ?

Jak można zarejestrować program żeby nie był w wersji demo ?

Oczywiście poprzednią wersję SEOBohatera wykupiłem.

Witam

Teoretycznie powinieneś dostać maila z kodami, ale być może byłeś w grupie osób, do której z różnych powodów maile nie doszły, bo zmieniły adres, itp.

Kiedy będzie można dodawać pojedyńcze adresy do bazy danych ?

Czy można jakoś zaimportować projekty z poprzedniej wersji programu ?

W którejś z najbliższych wersji chyba zrobię import.

Czy istnieje możliwość zaimportowania listy katalogów z poprzedniej wersji programu ? Pytam, bo nie wiem czym kliknąć w reset katalogów, czy też nie :)

Resetujesz bazę, czyli czyścisz ją do zera, a potem importujesz swoją listę.

Czy przewidujesz jakiś dodatek do rejestracji w SEOKatalogach oparty na łamaniu captchy przez deatchbycaptcha + przez XR ?

Raczej tak. W ogóle myślę nad wprowadzeniem większej ilości automatyzmów. ;-)

pozdrawiam

Grzegorz

W ogóle myślę nad wprowadzeniem większej ilości automatyzmów

no no... brzmi jak zupełnie nowa polityka w systemie SEOBohatera... już nie mogę się doczekać.

nadal nie dodałeś przycisku kasującego trwale "niechciany" katalog... a obiecałeś :)

dymna.jpg

W ogóle myślę nad wprowadzeniem większej ilości automatyzmów. ;-)

Ta aktualizacja była by darmowa, za dopłatą czy jakaś osobna licka? Bo wstępnie byłbym zainteresowany zakupem SB, tylko chciałbym wiedzieć, bo jeśli trzeba będzie dopłacić/kupić osobną licencję to się na razie wstrzymam ;)

Kiedyś obiecałem użytkownikom, że update seo bohatera będzie darmowe i tego się trzymam.

Aczkolwiek mam w zamyślę zrobienie jednej oryginalnej rzeczy w SB4 edytorze dając osobną wersję pro i być może wtedy taka wersja będzie kosztować parę złotych więcej. Ale to chyba każdy zrozumie, zwłaszcza, że teraz wystarczy zrobić coś tam i od razu życzyć sobie nie wiadomo ile. ;-)

Mam problem z SB Edytorem.

Po pierwsze mam kilka niezależnych tekstów z synonimami, chciałbym móc generować z nich teksty. Czy jest możliwość wklejenia ich wszystkich do edytora i oddzielenia ich określonym separatorem, tak żeby program skumał o co mi chodzi. Opcją dla tego wariantu byłoby powiązanie tekstu z tytułem (np. dla 3 tekstu od góry losuje tytuł również 3 od góry).

Druga kwestia to problem z generowaniem tekstów - po dodaniu tekstu i opisu, co bym nie klikał, czego bym nie przestawiał cały czas generowany mam jedynie 1 tekst (oczywiście zadaje więcej do generowania). Jaka może być tego przyczyna?

Pozdrawiam

Śmiechan

Ad 1. Każdy osobny tekst trzeba wklejać w osobny projekt. Potem ten projekt (zbiór) wybieramy w sb4, w ustawieniach odpowiedniego projektu.

Czy to wersja demo? Bo w demo jest ograniczenie do jednego projektu.

Ad 2. W wersji demo generowane jest max 10 gotowych tekstów. A jeśli nie, to tekst źródłowy jest mało unikatowy i program już nie znajduje nowych możliwości pomieszania, żeby osiągnąć odmienność w stosunku do już wygenerowanych tekstów. Może dlatego...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności