Skocz do zawartości

SEO bohater

SEO-Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

czy planujesz opcję szybkiej migracji z SB3 do SB4?

bo nie wiem czy już dziś planować przenosić projekt po projekcie... czy poczekać z tym do "przyszłości"... ;]

parę pytań i uwag do nowej wersji 4.1.4:

ikonka kosza usuwa z bazy głównej czy z bazy projektu?

czy planujesz funkcję zarządzania wyborem zestawu? tak jak to jest w SB3 (losowy, po kolei itd)

przy filtrowaniu jednak brakuje mi takich "excelowskich" trybów filtrowania w stylu pole: zawiera, nie zawiera, jest puste, nie jest puste itd... przydatne dość. Mam nadzieje, że niebawem będą !!!

nadal mam problem z podświetlaniem fraz. jeśli wybiorę kolejny zestaw, to nawet po przeładowaniu strony, nie chce mi ich podświetlać - zauważyłem, że to zależy od katalogu...

np.

www.podlinkowany.net - tu mi nie podświetla, a na www.revolutionaryprinceton.org już podświetla

1. Planuję, może za kilkanaście dni coś mi się uda w tym kierunku zrobić.

2. Ikona kosza usuwa z bazy głównej. Z tym, że teraz nie ma podziału na bazę główną i bazy projektów. Dla projektów są oddzielne tylko dane, które mogą się różnić w projektach, natomiast baza adresów jako takich jest wspólna.

3. Wybory zestawów oczywiście zrobię.

4. Co do zaawansowanych funkcji filtrowania, to można użyć warunków sql w polu "dowolny warunek SQL", np: OR tematyka LIKE '%turyst%'

5. Podświetlanie. Jeszcze muszę tam małą rzecz usprawnić. Nie zdążyłem do końca sprawdzić, ale prawdopodobnie chodzi o to, że nieraz strona się nie dociągnie i nie włącza się automatycznie podświetlanie. Ale np. w tym podlinkowany.net możesz sprawdzić, że jak klikniesz ikonkę wypełniania, to owszem podświetli. Poprawię to.

pozdrawiam

Grzegorz

• 3 tygodnie później...

Potrzebuje następująca opcje:

- automatyczna synonimizacja tekstów w katalogu

W tej chwili mam napisane teksty na zlecenie, gdzie kazdy z nich trzeba oddzielnie otwierac i dodawac synonimy. Chcialbym uprościć sobie prace i potrzebuje narzędzia które otworzy katalog (moze byc z podkatalogami) i zamieni istniejace w nim pliki txt na wersje z synonimami nie zmieniajac samej struktury plikow ani linkow w nim zawartych. Opcjonalnie super by było gdyby ten automat mogł zamienić w tych plikach dowolną sekwencje znaków na inną (załóżmy zamiana KEYWORD na <a href="xxx.xx">KEYWORD</a>).

Kupie zaplecze pod SWL'e, a najchetniej całe konta. Propozycje na PM.

@steve66

Niestety, chyba trzeba osobne zestawy.

Albo, skoro i tak to są gotowe teksty (tak zakładam), to można np. do opisu jednego zestawu wkleić tekst, wygenerować jeden tekst wynikowy, wkleić następny tekst, znowu wygenerować jeden tekst wynikowy, i tak dalej.

pozdrawiam

Grzegorz

zastap /search na /tbr w pliku sprawdania pr

chyba ze masz neostrade (masowy ban na sprawdzanie pr) wtedy musisz wgrac na serwer

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

zastap /search na /tbr w pliku sprawdania pr

gdzie jest ten plik jaką ma nazwę z góry dzięki

Bezgotówkowo auto zastępcze z oc sprawcy na czas naprawy. Jeśli natomiast chcesz kupić tanie OC naprawdę dobra multiagencja. Czy każdy może mieć apartament na wynajem i na tym zarobić?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności