Skocz do zawartości

SEO bohater

SEO-Admin

Rekomendowane odpowiedzi

@warol

Zacytuję zdanie, które znajduje się w okienku powitalnym tuż pod linkiem do ściągnięcia:

Instalacja: Wkleić nowy plik seobohater.exe do głównego folderu programu zastępując nim poprzednią wersję.

;-)

no dobra :)

jest piatek wiec zrozum :)

sorki za niepotrzebny post

Bezgotówkowo auto zastępcze z oc sprawcy na czas naprawy. Jeśli natomiast chcesz kupić tanie OC naprawdę dobra multiagencja. Czy każdy może mieć apartament na wynajem i na tym zarobić?

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 4 tygodnie później...

Mam kilka problemów z tym softem:

- nie mogę zmienić widoku projektów na "drzewo" pojawia mi się czyste okno i nic...

- przy usuwaniu jednego projektu usuwa mi kilka naraz

- nie mogę dodać nowych projektów bo wywala jakieś błędy w stylu jak poniżej

screenwd.th.jpg

PS. czy ten soft jeszcze jest rozwijany? Dużo lepiej mi się z niego korzysta niż z wersji SB4 :)

@sebastek

Coś tam masz chyba pomieszane z nazwami projektów.

W nazwie projektu nie używaj znaków specjalnych, bo nazwa projektu (i grupy) jest jednocześnie nazwą podfolderów w folderze !projects.

pozdrawiam

Grzegorz

p.s.

W zasadzie ta wersja nie jest już rozwijana.

Jeśli możesz to podpowiedz, co było w tej wersji dobrego, co sprawiało, że Ci się lepiej korzysta?

Będę mógł wówczas może jeszcze lepiej zrobić wersję 4 i następne.

Przede wszystkim szybkość działania pozostawia wiele do życzenia, niezależnie czy są zaznaczone opcje blokowanie wyskakujących okienek czy blokowanie adsense, program jest dużo wolniejszy niż stara wersja.

edit:

nie używa znaków specjalnych

• 1 miesiąc temu...

a ja mam pytanie jak skutecznie odszukać czy wpis został dodany czy nie. Dodałem 100 precli i oznaczyłem jako oczekujący. Nie wiem dlaczego po wpisaniu parametrów tego samego filtra pokazuje mi precelki bez żółtych flag niestety. Jest jeszcze opcja statystyki dodań ale tam są adresy do panela w wp np. a ja oczywiście haseł nie pamiętam :D czyli co pozostaje wklejać adres precelka do przeglądarki i opcja szukaj?

• 2 tygodnie później...

Witam mam pytanie. Potrzebuje progrmau do seokatalogów - raczej płatnych

Czy Seo Bohater będzie lepszym rozwiązaniem od SeoQuickAdder

Wiem że jeden to półautomat a drugi to automat

Ale może przemawiają jakie ogrmone + za jednym z programów.

Z góry dzięki za info.

Fotografia portretowa Warszawa - specjalna oferta dla użytkowników Pio, Facebook, Google +

Seobohater, bo masz nadzór nad każdym dodawanym wpisem. W ten sposób będziesz miał pewność, że wpisy są przygotowane porządnie.

Miałeś styczność z tym drugim programem?

Wiem że przy półautomacie będe miał większą pewność.

Ale jak będę miał do dodania 10 stron do 200 katalogów płatnych to nie wiem czy zdąże to wszsytko dodać :)

Ile czasu poświęca się aby dodać 1 wpis?

pozdr.

Fotografia portretowa Warszawa - specjalna oferta dla użytkowników Pio, Facebook, Google +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności