Skocz do zawartości

SEO bohater

SEO-Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
15 sekund?

TO PYTANIE CZY STWIERDZENIE?

Nie jestem pewien, ale chyba żaden automat nie doda do płatnych katalogów.

Ale jeśli masz xrumera7, to możesz próbować dodać tamtym softem do katalogów, które nie wymają opłat.

pozdrawiam

Grzegorz

Podobno obydwa programy również SEOCAT dodaje automatycznie do płatnych katalogów.

Fotografia portretowa Warszawa - specjalna oferta dla użytkowników Pio, Facebook, Google +

Podobno obydwa programy również SEOCAT dodaje automatycznie do płatnych katalogów.

tylko do tych z multikodami

ktore wczesniej sobie kupisz :P

a do platnych seokow (jak i tych z recaptcha - ale tych juz jest niewiele) bardzo dobrze sprawdza sie automat

bohaterem mozna juz tylko jechac te seoki ktore wymagaja logowania badz maja token logiczny - chociaz i to ma niedlugo byc obslugiwane automatycznie

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

• 1 miesiąc temu...
  • 3 miesiące temu...

Witam

Mam pytanie na które nie znalazłam odpowiedzi, albo coś mam źle skonfigurowane.

Nie mogę wklejać tekstów z Worda.

W jakim programie mogą być pisane teksty?

Może będzie również możliwość sprawdzania unikalności tekstów?

Wcześniej miałam styczność z SpinnerChief. Są tam interesujące opcje mieszania (spin radomly, don't useoriginal word)

oraz możliwość odrzucenia wszystkich artykułów o podanym procencie podobieństwa. Również podobieństwo tekstów można sprawdzać wg podanej ilości tych samych słów w sentencji.

Witam

Zasada jest taka, aby frazy wielowyrazowe zamykać w klamrach, np:

Zdanie:

To są #2{meble sosnowe} produkowane w naszej fabryce.

Link:

#2<a href="...">{meble dębowe|szafy sosnowe}</a>

W powyższym przypadku fraza "meble sosnowe" będzie zamieniana na link z

losowym anchor tekstem.

pozdrawiam

Grzegorz Pacyna

Grzegorzu, dawno nie bawiłem się twoim programem i mam pytanie. Czy trzeba przy każdym nowym włączeniu programu ponownie ładować wybrane adresy do tabeli? Bo za każdym razem to robię, a nie mogę znaleźć jakiejś opcji, aby program "zachował" mój ostatni wybór.

Ładowanie strony w 2 sekundy, polecam: Lh.pl . Test

Witam!

Nie trzeba.

W ostatnich wersjach masz na stronie startowej historię otwieranych projektów. Wybierasz odpowiednią pozycję z tabelki i klikasz podwójnie lub linkiem "Załaduj" otwierasz dany projekt i tabelę adresów do stanu, w którym była zakończona praca.

pozdrawiam

Grzegorz

p.s.

Czy są jacyś chętni na opcję podpowiadania synonimów w wersji angielskiej (ewentualnie niemieckiej) w SB4 edytorze? Ta opcja i baza byłaby jednakże dodatkowo płatna.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności