Skocz do zawartości

SEO bohater

SEO-Admin

Rekomendowane odpowiedzi

Oczywiście, że można, tylko jeśli jeszcze nie masz wpisanych nazw pól formularza związanych z multikodem, możesz do projektu (i najlepiej też do definicji pól w ustawieniach głównych) dopisać pole z nazwami pól formularza takimi jak: code, tajny_kod, itp

Generalnie, Seo Bohaterem można dodawać do każdego formularza na stronach, nieważne czy to jest katalog, czy precel, czy forum, czy komentarz na blogu, itd.

Nieraz trzeba tylko w nowych typach stron dodać sobie nazwy pól formularzy.

pozdrawiam

Grzegorz

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Zaktualizowałem edytora poprzez podmianę pliku exe i jeszcze jakiegoś sys, natomiast w jaki sposób najlepiej aktualizować program główny. Na razie ściągnąłem po prostu cały w nowej wersji i zastanawiam czy jeśli wpiszę klucz aktywujący to nie zostanie zablokowany bo mam jeszcze na komputerze stara wersję.

Mogę wywalić starą wersję i używać nowej z wpisanym kluczem, który posiadam?

Wszystko w Warszawie - fryzjer wilanów - pełen zakres, ubezpieczenie samochodu, domu, mieszkania, firmy. ubezpieczenia na Bemowie - tu nas znajdziesz - zapraszam do kontaktu ubezpieczenia w Wilanowie Zapraszam

Po dodaniu wpisu (seokatalog) często sie zdarza, że kliknięcie na "oczekujacy na zatwierdzenie" nie wywołuje żadnej reakcji - trzeba wejść do innego katalogu, wrócić ponownie do tego samego i dopiero reaguje. Występuje u kogoś podobne zjawisko? (win7 64 bit, nowa wersja seobohatera)

Mam taki problem:

Dodaje do grupy katalogów sinoke np. https://czarnulka.com.pl Wybierając kategorie powinna rozwinąć się/pokazać podkategoria np: Bizenes i Ekonomia > Agencje Reklamowe niestety nie rozwija się. Można tylko wybrać kategorię główną. Co zrobić żeby pojawiała się i można było wybrać podkategorię?

Wszystko w Warszawie - fryzjer wilanów - pełen zakres, ubezpieczenie samochodu, domu, mieszkania, firmy. ubezpieczenia na Bemowie - tu nas znajdziesz - zapraszam do kontaktu ubezpieczenia w Wilanowie Zapraszam

Witam

Być może trzeba uaktualnić IE i wymusić tryb emulacji ie9. Zob. punkt 4. w okienku FAQ w programie.

pozdrawiam

Grzegorz

Nie mogę znaleźć tego w FAQ. Używam XP więc mam IE8. Odpaliłem natomiast w katalogu SB4 plik emulacja IE8 ale nic się nie zmieniło niestety. Powinienem zrobić coś innego jeszcze?

Edit:

Już działa :)

Tak jest, czy ja coś źle robię?

Mam katalog oznaczony jako oczekujący na dodanie, wchodzę w niego, szukam i znajduję podstronę z moim linkiem, klikam że dodano i w dodanych się pojawia tylko domena główna. Nie powinna być podstrona z linkiem?

Kiedy znowu oznaczyłem ten link jako oczekujący to zniknął całkiem. Nie ma go w oczekujących ani nigdzie.

Od paru dni mam SB4 i jestem ogólnie zadowolony.

penguins.jpg

Odwiedzaj regularnie mój blog o seo na lukaszt.pl podobno warto ;)

Witam

1. To, że w tabeli dodanych jest widoczna tylko główna strona jest prawidłowe, ale w bazie jest zapisany adres podstrony wpisu. Przy eksporcie do txt albo pliku dla sbpingera, zapisywany jest adres tej podstrony.

2. Jaką flagą oznaczyłeś link jako oczekujący i gdzie? W tabeli dodanych link można oznaczyć tylko jako "niedodany", czyli pojawi on się w tabeli "do dodania" (po ponownym załadowaniu adresów).

pozdrawiam

Grzegorz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności